16:24 | 13.06.2015

10 ting dere ikke visste om meg

Jeg er avhengig av lypsyl. Og da mener jeg avhengig. Jeg takler ikke å ha tørre lepper, det er noe av det verste jeg vet. Carmex er min bestevenn og jeg går aldri noen steder uten den.

Jeg hater å bruke penger. Jeg er utrolig gjerrig når det kommer til pengebruk. Det kan være ting jeg har veldig lyst på, men selv om jeg har pengene, ender det opp med at jeg ikke kjøper det. Jeg tenker meg alltid nøye om før jeg går til innkjøp av dyre ting. 

Jeg er utrolig morgengretten. Jeg haater morninger og jeg er alltid dritsur. Uansett om jeg skal gjøre noe sykt gøy den dagen, er jeg fortsatt sur liksom. Haha. Blir lett irritert av små lyder. Jeg hater å høre på på slike konstante, små lyder. Eksempler på dette kan være smatting, en klokke som tikker, eller det verste av alt- pusting. Særiøst, jeg klarer ikke å høre på pustingen til folk!! Altså, jeg blir irritert av å høre min egen pust liksom, så gale er det. Haha, jeg høres jo helt syk ut. 

Jeg var livredd for hunder da jeg var mindre. Og da snakker vi livredd. Hver gang en hund kom nær meg fikk jeg helt panikk og begynte og gråte. Husker at hvis jeg var på besøk med noen som hadde hund, turte jeg aldri å ha bena på gulvet. Så jeg satt alltid oppå stolen med bena under meg. Denne redselen varte helt til vi skulle passe den lille hunden til tanta og onkelen min en sommer. Etter det har jeg elsket hunder og nå har vi en hund selv til og med. Nå når jeg tenker tilbake kan jeg faktisk ikke skjønne hvorfor jeg var så redd, haha. 

Jeg er ganske usunn og bryr meg ikke noe særlig om hva jeg spiser. Jeg elsker mat, spesielt usunn mat. Og jeg har aldri hatt noe strengt forhold til mat og hva jeg stapper i meg. 

Jeg hater å lage mat. Som sagt er jeg veldig glad i mat, men jeg foretrekker at noen andre lager det til meg. Haha. I tillegg er dette noe jeg er utrolig dårlig til. Dere skulle sett meg i mat og helse timene i niende klasse ass. Jeg var nok ikke favoritten til læreren der, for å si det sånn. Jeg klarte til og med å prestere i å fortelle læreren at jeg ikke var noe glad i å lage mat. Altså, hva søren Eline? Du sier ikke til mat og helse læreren at du hater å lage mat.Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Jeg er ikke avhengig av å alltid ha folk rundt meg og jeg må ha litt tid for meg selv av og til, ellers blir jeg gal. 

Jeg er veldig lat. Haha, dette punktet vil nok mamma og pappa si seg veldig enige i. Jeg er verdensmester i å utsette ting jeg ikke har lyst til å gjøre. 

Jeg elsker musikk. Elsker, elsker, elsker det. Men hallo, hvem gjør vel ikke det? Vero


13.06.2015 kl.16:55

Fine bilder!

Isabella


13.06.2015 kl.17:53

åå, elsker slike innlegg!

Anneli Aaland


13.06.2015 kl.18:00

Så moro å vite :)

Evelin


13.06.2015 kl.18:52

morsom fakta kjente meg igjen av mange av de punktene. jeg er ekstremt morgengretten, jeg elsker musikk, jeg liker ikke og lage mat og er heller ikke flink på kjøkkenet, blir irritert av smålyder spesielt smatting.

har selv skrevet 10 fakta om meg, men de var ikke oppfinnsomme og spennende som dine.

Vilde


14.06.2015 kl.20:54

Spennende å lese :D

Response postDesign by DesignMagasinet

hits