15:30 | 04.10.2015

10 ting dere ikke visste om meg #2

Jeg har sprøyteskrekk. Å ta sprøyte er kanskje noe av det verste jeg vet om. Jeg er så sykt pyse når det kommer til slike ting og jeg blir både svimmel og uvell hver eneste gang jeg tar sprøyte. Det er så irriterende, for jeg vet jo at det bare er tankene mine som gjør meg slik og ikke selve stikket, men jeg klarer bare ikke å kontrollere det. Jeg blir svimmel bare av tanken på å ta sprøyte liksom, haha.

Jeg er avhengig av søvn. Okei, det er vel egentlig alle, men jeg fungerer virkelig ikke uten søvn. Hvis jeg ikke har fått nok søvn blir jeg så utrolig gretten og irritert. Jeg fatter ikke hvordan noen kan leve på under 6 timer søvn per natt. Det er et minimum for at jeg skal være uthvilt dagen etter. 

Jeg klarer ikke å sminke meg med løst hår. Jeg ha oppsatt hår når jeg skal sminke meg. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, men det føles bare ubehagelig og irriterende og ha masse hår i veien når man sminker seg. Jeg har egentlig ikke tenkt noe særlig over det før her om dagen da jeg så på en sminkevideo på youtube hvor jenta hadde håret løst. Jeg ble nesten stresset bare av å se på det, haha. Er det flere som har det slik eller er jeg bare veldig sær?  

Jeg har klaustrofobi. Jeg takler ikke små steder eller å føle meg "fanget". 

Jeg hater å ta heis. Dette har litt med klaustrofobien å gjøre. Jeg synes heiser er så utrolig skumle og hver gang jeg går inn i en er jeg bombesikker på at den kommer til å stoppe opp eller bli ødelagt. Jeg har også en sånn rar greie med at jeg aldri vil gå først eller sist inn i heisen. Sært, I know. 

Jeg drømmer veldig ofte. Ikke bare drømmer jeg ofte, men jeg drømmer så utrolig mye rart. I perioder kan jeg ha tusenvis av merkelige drømmer hver natt. Jeg syns dette med drømming er så rart. At man ligger å skaper de merkeligste historier i sitt eget hode når man sover. 

Jeg er livredd for edderkopper og andre insekter. Sånne små kryp er noe av det ekleste jeg vet. Æsj, jeg går frysninger bare av å tenke på det. 

Jeg elsker å fly. 

Jeg begynner lett å gråte i krangler. Jeg hater når folk sier imot meg og kan ofte bli så sur av det at jeg bare begynner å gråte. Haha, det er egentlig bare sykt irriterende, for jeg hater å være den som gir seg først i diskusjoner. 

Jeg har veldig lyst til å bli enten advokat eller psykolog når jeg blir eldre. Advokat er kanskje ikke så smart med tanke på punktet ovenfor, haha. Jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg skal utdanne meg som, men disse to yrkene har jeg tenkt litt på og synes de virker veldig spennende. 

Trykk HER for å lese del 1 av "10 ting dere ikke visste om meg"Sofie Caroline Nilsen


04.10.2015 kl.15:47

Kjente meg igjen i mange av punktene :)

Henriette Honsrud


04.10.2015 kl.15:51

Er gøy med slike innlegg, man blir liksom litt bedre kjent med personene bak bloggene man leser :) Ha en super søndag videre!

Isabella


04.10.2015 kl.16:11

åå elsker slike innlegg!

Så utrolig morsomt å lese<3

Mbal


04.10.2015 kl.17:00

Vi er like på alle punktene, morsomt innlegg!:)

Hannehm


04.10.2015 kl.21:44

ååh, herlig innlegg :)

baksolen


24.10.2015 kl.00:11

Har det på heelt samme måten med håret, haha! :o

Response postDesign by DesignMagasinet

hits