19:38 | 21.10.2016

10 ting dere ikke visste om meg #3

Hei folkens! Nå er det blitt en stund siden sist jeg hadde et "10 ting dere ikke visste om meg"-innlegg, så da tenkte jeg det var på tide å komme med noen nye facts om moi! Siden dette er mitt tredje innlegg med slike sære fakta, begynner jeg å gå litt tom for punkter å ta med, det fins jo grenser på hva som er så veldig interessant for dere å vite om meg, haha. Vel, jeg har i alle fall vrengt hjernen min og kommet opp med en del fakta som jeg håper dere synes er gøy å lese! Hvis dere ikke allerede har lest de to andre delene, finner dere del 1 HER og del 2 HER. Enjoy!

Jeg tar som regel aldri telefonen når det ringer et ukjent nummer. Jeg hater å snakke i telefonen sånn generelt, og da spesielt om det ringer noen jeg ikke har peiling på hvem er eller hva de vil meg. 

Jeg utsetter alltid ting til siste liten. Åhh, dette er en skikkelig irriterende uvane jeg har. Hvis jeg for eksempel har en skoleoppgave som skal leveres til en bestemt tid, tenker jeg alltid i forveien at jeg skal få den unnagjort så tidlig som mulig, men det ender alltid med at jeg sitter og stresser et par timer før innleveringen. Altså, dette skjer HVER GANG. "Den tid, den sorg" er et uttrykk jeg kanskje bruker litt for ofte... Hahah. 

Når jeg er stressa eller irritert biter jeg tennene hardt sammen. Enda en uvane jeg har! Hvis jeg er sur, stressa eller bare går rundt og funderer på et eller annet, presser jeg på en måte kjeven sånn syykt hardt sammen. Haha, det er litt vanskelig å forklare, men det er på en måte slik at jeg "tygger" på ingenting, om det gir noe mening i det hele tatt? Det er i alle fall forferdelig slitsomt for både hode og tenner, og jeg legger ikke merke til at jeg gjør det før det føles ut som om at jeg har tygd i meg en hel steinrøys. Jeg har sikkert verdens sterkeste kjeve i det minste da, hahah...

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg må alltid ha koseklær på når jeg er hjemme. Det første jeg gjør når jeg kommer inn døra hjemme, er å røske av meg alt av skinny jeans og ukomfortable overdeler og hoppe rett inn i joggebuksa. Åh, ingenting slår den følelsen! Jeg kjører komfort-stilen helt ut og ser virkelig ikke ut store deler av døgnet, men når jeg er hjemme føles det helt unaturlig å gå med noe annet en koseklær. 

Jeg har ikke nappet øyenbryna mine på minst ett år. Haha, jepp! For noen år tilbake hadde jeg en periode hvor jeg nappet bryna mine liiitt for mye. Jeg har jo aldri hatt noe mangel på øyenbrynshår, så det var aldri sånn sykt ille, men ille nok til at jeg ser tilbake på bilder av meg selv på den tiden og tenker litt sånn "ææh, hva i alle dager var det jeg drev med??". Dette har altså resultert i en Eline som er livredd for å røre, eller la noen andre røre øyenbryna sine. Så for øyeblikket lar jeg de egentlig bare leve sitt eget liv og bryr meg fint lite om at de ikke er "on fleek" 24/7. Jeg tenker på å få de fikset av noen profesjonelle og driver stadig vekk å søker rundt etter forskjellige salonger, men jeg er så redd for at jeg ikke skal bli fornøyd... Ahh, øyenbryn er vanskelige greier altså. 

Jeg har en bok som jeg skriver ned hva jeg drømmer om natten i. Dette er noe jeg begynte med på starten av året, og jeg har fått skrevet ned en del drømmer til nå! Jeg vet ikke helt hvorfor, men drømming er bare noe jeg synes er utrolig fascinerende! Det at man lager forskjellige historier oppi hodet sitt når man sover, som noen ganger kan føles helt ekte ut, er bare så merkelig. Jeg synes også det er spennende å finne ut om drømmene betyr noe, eller på en måte kan fortelle deg et eller annet. I tillegg er det jo litt morsomt å ha alle de merkelige drømmene sine skrevet ned slik at man kan lese de opp igjen senere. Haha, er det flere enn meg som gjør dette, eller er jeg bare veldig rar...?

Jeg går alltid med minst ett svart plagg. Når det kommer til farger på klær, er jeg egentlig ganske kjedelig, og det går for det meste i svart, grått eller hvitt all day errryday. Ikke noen spreke fargekombinasjoner her i gården altså, haha. Jeg har faktisk nådd det punktet hvor jeg føler meg ukomfortabel om jeg ikke har minst ett svart plagg på meg. Er det ille eller...? 

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg er veldig god til å skjule hvordan jeg føler meg. Dette var jeg egentlig ikke klar over selv før jeg ble fortalt det for en stund siden. Jeg klarer som oftest alltid å holde meg rolig og kontrollert uansett hvor lei meg, stresset eller sur jeg måtte være. Jeg kan freake ut som en gal inni hodet mitt på grunn av ett eller annet, og allikevel oppføre meg som om at jeg ikke har en eneste bekymring i verden. 

Jeg elsker å planlegge og sortere. Når jeg har orden i sakene mine eller har lagt en nøyaktig plan for noe jeg skal til med, da føler jeg at jeg har livet på stell! 

Jeg er veldig ubesluttsom. Og da mener jeg VELDIG, dere. Jeg klarer seriøst ikke å ta en eneste beslutning uten å gruble som en gal og ombestemme meg en million ganger. Åh, det er så fryktelig irriterende! Jeg klarer for eksempel ikke å kjøre inn på en parkeringsplass også bare bestemme meg for hvor jeg skal parkere. Så det ender jo alltid med at jeg bare kjører og kjører mens jeg vurderer frem og tilbake og angrer på alle plassene jeg ikke tok. Haha, jeg høres forferdelig ustabil ut nå. Men altså, hvordan i alle dager skal jeg klare å ta de litt større valgene i livet når jeg ikke en gang greier å bestemme meg for en parkeringsplass?? Danian. Gutteblogger


21.10.2016 kl.20:50

jeg tar heller ikke ukjent nr

Vilde


21.10.2016 kl.22:18

Kjenner meg igjen i noen av dem, hehe! Moro å lese :D

Victoria Larsen


22.10.2016 kl.14:01

Kjenner meg veldig igjen her, moro å lese :)

Response postDesign by DesignMagasinet

hits