14:34 | 10.10.2016

bildene dere aldri får se

Hei folkens! I dag tenkte jeg å gå litt utenom den typiske "rosablogg-stilen" og vise dere litt bilder som vanligvis havner rett i papirkurven hos meg. Store deler av de bildene som blir tatt av meg er ikke det jeg vil kalle bloggmateriale, og burde egentlig aldri få se dagens lys. Jeg vil allikevel dele et lite knippe av desse bildene med dere i dag, fordi jeg vet at det kan være veldig lett å få et feil inntrykk av en person på sosiale medier i blant. Man vil jo som oftest vise seg fra sin beste side når man poster bilder av seg selv som hele verden kan se, og det er jo forsåvidt helt greit. Men let's face it folkens, vi er alle stygge i blant, nobody's perfect og alt det der, og det er også helt greit! Såå, her har dere et par blinkskudd av moi til å lyse opp mandagen deres! Haha, enjoy!

Ikke helt klar her, nei. 

Ingen anelse om hva øynene mine driver med på det første bildet her. Bildet til høyre gir meg lyst til å aldri åpne kjeften igjen. Altså, ser jeg virkelig så fæl ut når jeg snakker?? 

......Altså....

Når jeg skal ta bilder selv og bruker selvutløseren må jeg alltid ta noen testbilder først for å se at vinkler, lys og fokus ser greit ut. 99,9 % av alle de bildene ser omtrent slik ut. Hahah, herregud...

Avslutter med dette herlige blinkskuddet av meg som ser ut som jeg sliter med litt av hvert...lisarorvik


10.10.2016 kl.14:51

Så heelig innlegg, elsker slike innlegg. Kjempe morsomt, å se bilder som egentlig ikke skulle komme på bloggen :)

buroyfoto


10.10.2016 kl.15:07

Haha du altså!

Vilde


10.10.2016 kl.17:02

ahah herlig, så morsomt :D
Elsker slike innlegg, utrolig morsomt å se på bildene som ikke blir publisert :)

Isabella


10.10.2016 kl.18:35

Haha ååå! Du er herlig!

Elsker slike innlegg<3

Pleier å ha slike innlegg selv!

Response postDesign by DesignMagasinet

hits