19:24 | 03.10.2016

one of those days

Dere vet de dagene hvor du våkner opp og bare vet at denne dagen kommer til å bli helt jævlig? I dag har vært en slik dag for meg. Jeg hadde så vidt åpnet øynene mine i morges, da det eneste jeg hadde lyst til var å bli liggende under dyna for resten av livet. Da jeg endelig hadde fått mannet meg nok opp til å komme meg ut av senga, måtte of course øyenbryna mine være lite samarbeidsvillige under sminkingen, så jeg måtte bruke tid jeg egentlig ikke hadde på å fikse opp de, slik at jeg slapp å gå rundt med verdens styggeste bryn resten av dagen. Og siden jeg prioriterte øyenbryn før alt annet, endte det med at jeg bare måtte kaste i meg en brødskive før jeg sprang ut døra. Jeg trenger vel egentlig ikke å si så mye mer enn at denne morgenen satte standarden for resten av dagen. Æsj, jeg hater virkelig slike dager som dette. Jeg føler meg bare så sykt sliten og ufresh for tiden, uten å egentlig ha peiling på hvorfor. Alt føles bare håpløst inn i mellom. Det har nok mye å gjøre med årstiden vi er på vei inn i, og det faktum at det er maange måneder igjen av denne mørketiden vi så vidt har begynt å få kjenne på. Jeg er helt klart lykkeligst om sommeren, og går alltid gjennom en liten down-periode på denne tiden av året. Det er egentlig ganske rart hvordan årstidene påvirker oss mennesker og hvordan vi føler oss. Det er jo faktisk bare været og temperaturene som forandrer seg, men allikevel føles det ut som om det er så mye mer som blir annerledes. 

Jeg hater egentlig å skrive slike klagete, negative innlegg her på bloggen, men noen ganger må man faktisk bare få ut litt frustrasjon. Jeg tror også det er viktig å bli mint på at alt ikke er så rosenrødt som det kanskje kan virke på sosiale medier av og til. Alle har dårlige dager iblant, og sånn er det bare. Nå skal jeg hive på meg treningsklærne og ta med meg Lotta ut på en liten tur, det har jeg nok veldig godt av i dag! Ønsker dere alle en fiin kveld videre ♥

Processed with VSCO with hb2 presetSara


03.10.2016 kl.19:37

Kan helt ærlig si at jeg har hatt slike dager også.. Man må bare leve gjennom det, dessverre. Håper dagen din blir bedre imorgen :-)

cheerchrissy.blogg.no


03.10.2016 kl.19:43

Uff, kjipt med slike dager. Håper at morgendagen blir bedre!

Sara Holmberg


03.10.2016 kl.22:18

Det er skikkelig kjipt med sånne dager.. Føler meg slik selv om dagen også, og jeg tror det handler mye om årstiden som du sier!

Og slike innlegg er viktige syns jeg:) Så lenge det ikke blir for mye av det! Dette er jo ditt sted å uttrykke deg, og det er greit å fortelle når ikke alt er perfekt! Håper dagene blir bedre fremover:)

Emilie-Therese


03.10.2016 kl.23:08

I dag har jeg også hatt en slik dag.. Tanken på at jeg er sykemeldt enda gjorde ikke lysten noe større, så jeg har levd i sengen i dag, med strikkingen på fanget...

For meg tror jeg det handler mye om denne mørketiden, jeg nå går i møte. I tillegg til at jeg vet vi springer mot jul og nyttår..

Eline


03.10.2016 kl.23:31

Emilie: Åh, så kjipt. Masse god bedring til deg! <3

Lise Burøy


03.10.2016 kl.23:23

Huff, hadde en slik dag selv i dag og det er ikke noe gøy... du skriver bra! :)

Eline


03.10.2016 kl.23:32

Lise Burøy: Nei, det er virkelig ikke gøy. Så hyggelig å høre, tusen takk! <3

Emilie-Therese


04.10.2016 kl.00:14

SV; tusen takk <3

Vilde


04.10.2016 kl.11:16

Æsj så kjedelig med slike dager! Håper det blir bedre i dag <3

Response postDesign by DesignMagasinet

hits