18:00 | 02.12.2016

julesnakk og forbilde

Hei og god fredag, folkens! Jeg har hatt heldagsprøve i norsk i dag, så denne helga startet noen timer tidligere enn vanlig for min del. Det kan man ikke klage på! Hvor sykt er det ikke at vi har kommet til desember allerede, forresten?? Jeg føler tiden bare går fortere og fortere desto eldre jeg blir. Tenk at vi er inne i den siste måneden av 2016 liksom... Ææ, hvor blir det av tiden? Nå er det bare å nyte den fine julemåneden så mye som mulig, for plutselig er den over den også. Åh, jeg kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig til jul allerede, jeg! Jula er helt klart den koseligste tiden på året, spør du meg. Og nå som snøen endelig har klart å faktisk komme i desember, begynner jeg til og med å få et lite snev av julestemning! Nå er det bare å håpe på at den ikke regner bort før jula er her, for det har jo vært en tendens de siste årene. Jul uten snø føles bare så feil liksom... Men når januar kommer kan snøen bare takke for seg for min del! Snø er koselig når man kan sitte inne i varmen og bare nyte synet av den, men ikke så veldig praktisk når man beveger seg utenfor døren. 

Nå skal jeg straks gå i gang med å shine opp rommet mitt før jeg har planer om å lande i senga med en bok i hånden. Jeg fikk Forbilde, boka til Sophie Elise for et par uker siden og har nesten lest den ut allerede. Jeg digger Sophie Elise og synes hun skriver så utrolig bra, så når hun kom ut med en bok måtte jeg så klart lese den! Jeg føler jeg og hun er litt like på et par områder, og det er så fint å kunne kjenne seg igjen i en annen person og bare vite at du ikke er helt alene. Så om du ikke allerede har skaffet deg boka, vil jeg absolutt anbefale den på det sterkeste. Sophie Elise er så flink og jeg beundrer virkelig alt hun får til! Victoria


03.12.2016 kl.02:39

Veldig fine bilder! Gleder meg selv til å lese boken hennes :)

mairho


03.12.2016 kl.15:37

Den boka er utrolig bra! Forhåndsbestilte den da den kom ut, og har lest den ut for lenge siden, haha :-)

Meeg!


04.12.2016 kl.19:58

Hei! Har et spm; er fransk vanskelig? Vurderer selv å bytte til det på vgs, men er usikker... Så hvordan syns du det er? For du tar fransk sant? Syns jeg leste det her for en stund tilbake... Hvordan er lærerne osv?

Eline


04.12.2016 kl.21:35

Meeg!: Hei! Jeg hadde spansk på ungdomsskolen og valgte å bytte til fransk på vgs, slik at jeg slapp å henge med på et mye høyere nivå med spansk. Da fikk jeg på en måte startet på nytt med et annet språk, og det syntes i alle fall jeg var veldig greit da jeg ikke var sånn sykt gira på å fortsette med spansk i to år til. Jeg synes ikke fransk var noe særlig mye vanskeligere enn spansk, og siden man bare skal ha det i to år på vgs, lærer man mest litt sånn basic språk som for eksempel tall og bøying av verb. Så det er ganske greit å pugge til prøver osv. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg byttet til fransk og synes det er gøy å kunne litt av språket! Så om du tenker slik som jeg gjorde, at du er usikker på hvordan det blir å fortsette med språket du har på ungdomsskolen, kan jeg anbefale deg å bare bytte. Så lenge du jobber jevnt med faget hele tiden, er det ikke noe problem! Jeg har hatt to forskjellige lærere i fransk og begge var utrolig flinke og hyggelige! :)

Response postDesign by DesignMagasinet

hits