18:00 | 29.12.2016

highlights of the year

Vi er kommet til slutten av 2016, og et helt nytt år står for tur om kun et par dager. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes i alle fall at det er ganske sprøtt å tenke på. Startet ikke 2016 for kun et par måneder siden liksom?? Jeg vet jeg sier det hele tiden, men tiden flyr virkelig skremmende fort avgårde. Jeg har i år, som i fjor, tatt en titt på året som har gått i bloggarkivet mitt og tenkte det kunne være gøy å se tilbake på noen av høydepunktene sammen med dere! I fjor lagde jeg jo en ganske detaljert oppsummering over måned for måned, men i år har jeg bestemt meg for å kun ta med høydepunktene. 2016 har ikke vært et veldig spennende år for min del, og i og med at jeg ikke deler sånn altfor mye av mitt personlige liv her inne, blir det jo ikke en helt fullstendig oppsummering, men jeg tenkte det ville være gøy å minnes noen fine stunder allikevel! Såå, her har dere noen av mine highlights fra året som har gått ♥

2016 startet veldig rolig for min del, og i de første månedene av året skjedde det ikke stort. Jeg var en tur til Bergen i februar, noe som var veldig koselig! 

Den 20.mai ble jeg 18 år, og jeg hadde en utrolig fin bursdag! Jeg synes riktig nok fortsatt det er veldig rart å tenke på at jeg er myndig og voksen nå. Jeg lurer egentlig på om jeg noen gang kommer til å føle meg voksen, for det gjør jeg i alle fall ikke nå. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Favorittårstiden min var endelig her og det var på tide å bytte ut alt av vinterjakker og tykke gensere med lette topper og bare legger! Jeg husker at inspirasjonen min var på topp og livet smilte! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I begynnelsen av juli var jeg en uke i Hellas, nærmere bestemt på Kreta sammen med familien min. Her hadde vi en herlig ferie med mye avslapping, kos og god mat. Jeg ble også så solbrent som jeg aldri før har blitt i hele mitt liv, og måtte dermed tilbringe noen dager med caps og store solbriller under en parasoll. Det var ikke noe gøy, og jeg husker at jeg hadde såå vondt en stund. Nå har jeg i alle fall fått meg en lærepenge og har aldri tenkt til å undervurdere sola igjen!

Vel hjemme i Norge fortsatte sommerferiens glade dager! Ferien fløy avgårde og dagene gikk for det meste til jobb, kjøretimer, trening og til å lade opp batteriene til mitt siste år på videregående sto for tur.

Processed with VSCO with hb2 preset

Høsten kom, og før jeg visste ordet av det var jeg tilbake på skolebenken. Mitt siste år på vgs var nå i gang, og jeg innser nå i skrivende stund hvor nærme jeg faktisk er slutten på en fase i livet mitt. Ææ, det er nesten skummelt å tenke på! 

Processed with VSCO with b5 preset

I september var jeg i Oslo og så Justin på Purpose turneen hans, og oh my god, jeg er fortsatt ikke helt over den konserten altså. Det var en så utrolig fin kveld som jeg kommer til å huske på for alltid. Justin imponerte som vanlig, og alt var egentlig bare helt perfekt. Åh, jeg er så glad i den fyren. 

Den 3.november var det tid for oppkjøringen min, og jeg bestod! Endelig hadde jeg lappen og kunne kjøre bil helt selv! Jeg husker min aller første kjøretur helt alene var så sykt rar og jeg følte meg seriøst som en kriminell der jeg satt, men så tok det ikke mange dager før det føltes som det mest naturlige i hele verden. Utrolig deilig med den friheten! 

Litt senere i november ønsket vi lille Iben velkommen i familien, og vi har nå ikke bare en, men to hjerteknusere her hjemme. Altsåå, hvor sjarmerende er ikke desse fjesene?? Åh, jeg er så glad i dem. På bildet til venstre over her drev vi og pyntet juletreet i stua, noe spesielt Iben syntes var veldig spennende å vere med på. Hun ble riktig nok litt for ivrig etter å hjelpe til, så de måtte til slutt vente ute i gangen til vi var ferdige. Vi har glassdør mellom gangen og stua, og det brukte begge to til sin store fordel, som dere kanskje kan se. Det er litt vanskelig å ikke gi etter når man får de uskyldige blikkene på seg liksom. 

Siden resten av året ligger så tett etter dette, velger jeg å ikke ta det med i oppsummeringen. Det er jo bare å blade litt nedover bloggen, så har dere det! Jeg ser i alle fall at jeg har hatt veldig mange fine stunder i 2016, og nå gleder jeg meg til å se hva det nye året har å by på! Jeg håper dere som leser dette har hatt et fint år også, og om ikke, at 2017 behandler dere bedre ♥ 

Gjerne del noen av dine egne høydepunkter fra 2016 i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre! Jannike Nilsen


29.12.2016 kl.21:53

Fine bilder og fine høydepunkter! :D

Hannehm


29.12.2016 kl.22:23

ååh, koselig innlegg <3

Janne


30.12.2016 kl.17:57

så gøy å se! Og så sykt fin stil du har <3

Response postDesign by DesignMagasinet

hits