19:05 | 04.10.2016

my favorite lipstickOn my lips: Viva Glam II by MAC

Her har dere min favoritt leppestift for tiden! Jeg har jo tidligere snakket om en annen stor favoritt hos meg, nemlig "Whirl" fra MAC. De to er egentlig ganske så like, bare at fargen på denne her er hakket mer nude og ikke fullt så mørk. Matte lepper er jo virkelig i vinden for tiden, og jeg elsker denne trenden! Jeg synes det ser såå fint ut. I tillegg er jeg utrolig fornøyd med kvaliteten på MAC sine leppestifter, de sitter på kjempelenge og blir ikke klumpete selv om man fyller på nye lag uten å fjerne det gamle først. Det eneste er at leppene kan kjennes litt tørre ut etter noen timer, men da tar jeg bare på et tynt lag med lypsyl over, også er ikke det noe problem lenger. Nå skal det sies at jeg virkelig ikke takler å ha tørre lepper da, så det varierer kanskje litt fra person til person. 
 


16:13 | 22.03.2016

makeup haul

Hei dere! I det siste har jeg oppdatert sminkekolleksjonen min litt og gått til innkjøp av en del nye produkter. Jeg er veldig fornøyd med alle produktene, så jeg tenkte jeg skulle vise de til dere! Jeg har også endret ganske mye på sminkerutinen min, så jeg driver å vurderer om jeg skal filme en oppdatert sminkevideo til dere, høres det interessant ut?

// Makeup brush shampoo fra KICKS // Mineralize skinfinish pudder fra MAC // Foundation fra MAC // Maskara fra Lancôme // Dipbrow pomade fra Anastasia //

// Mineralize skinfinish pudder fra MAC i fargene "light" og "global glow"

Pudderet til venstre påfører jeg over foundationen for å sette sminken og få en litt mer matt look. Dette er helt klart blitt en favoritt i sminkemappa mi og det fungerer helt fantastisk! Den jevner ut foundationen utrolig bra og gir et veldig naturlig og fint resultat. Om du er på utkikk etter et bra compact pudder, er dette definitivt til å anbefale! Pudderet til høyre bruker jeg til highlighter, men jeg har ikke fått prøvd den ut skikkelig enda, siden jeg er likbleik for øyeblikket og fargen akkurat er litt for mørk for meg. Men jeg gleder meg til å prøve den i sommer, når jeg har fått litt farge! 

 

// Dipbrow pomade fra Anastasia

Jeg har hørt så mye bra om øyenbrynsproduktene til Anastasia at jeg bare måtte gi denne et forsøk, og det angrer jeg ikke et sekund på, for jeg elsker den! Dipbrowen gir et veldig fint resultat og holder seg på hele dagen. I tillegg er den veldig drøy i bruk og man trenger ikke mye produkt om gangen. Jeg har brukt min nesten hver dag i en måned nå, og man kan nesten ikke se at den er brukt, altså kommer den til å vare veldig lenge, noe som er et stort pluss! Jeg har den forresten i fargen dark brown, om noen skulle lure. 

 

// Pro longwear SPF 10 foundation fra MAC

Til vanlig bruker jeg bare en BB cream som foundation, siden jeg føler at det er mye sunnere for huden enn en heldekkende foundation. Men nå hadde jeg lyst til å prøve noe som har litt bedre dekkevne enn en BB cream, så jeg søkte litt rundt etter en god foundation og endte til slutt opp med denne. Denne er virkelig helt fantastisk og dekker utrolig bra. Noe som er veldig viktig for meg er at sminken ikke skal kjennes tung og kakete ut på huden, og det gjør ikke denne. Den er utrolig tynn og lett på huden, samtidig som den dekker alt av kviser og urenheter. PERFEKT! 

 

// Lancôme Doll Eyes maskara

Åh, denne maskaraen! Jeg har jo tidligere snakket om hvor mye jeg elsker maskaraene fra Lancôme, og det er ikke uten grunn, for de er virkelig helt fantastiske. Jeg har brukt desse maskaraene i flere år nå og er veldig fornøyd. Jeg har prøvd ut en del forskjellige typer fra dette merket, og "Doll Eyes" er helt klart en av mine favoritter. 

 

// Makeup brush shampoo fra KICKS 

Jeg har aldri vært så veldig nøye på å vaske sminkekostene mine, og har som regel bare brukt vanlig sminkefjerner på de en gang i ny og ne. Men jeg har nå innsett hvor viktig det er å ha rene og fine sminkekoster, så dette er helt klart noe jeg skal bli flinkere på. Jeg har ikke fått prøvd ut denne sjampoen skikkelig enda, men jeg kan sikkert lage et eget innlegg om den når jeg vet om den fungerer bra eller ikke. Så hvis dere er interesserte i det, let me know! 


17:45 | 10.02.2016

my favorite lipstick

I det siste har jeg fått en del spørsmål om hvilken leppestift jeg bruker. Jeg har svart på det i kommentarfeltet tidligere, men tenkte likevel å lage et eget innlegg om det i tillfelle flere er interesserte i å vite det. Alle leppestiftene jeg bruker er fra MAC, og akkurat nå er "Whirl" favoritten min. Det er den jeg har på meg på de fleste bildene fra de siste månedene. Jeg er helt obsessed med matte farger på leppene akkurat nå og synes denne leppestiften er helt perfekt! Jeg har jo tidligere snakket om hvor godt jeg liker MAC sine leppestifter, de er virkelig helt fantastiske! De holder lenge, tørker ikke ut og klumper seg ikke opp. Så det merket er absolutt til å anbefale dersom du er på utkikk etter en god leppestift. 

Liplineren er i fargen SPICE og leppestiften er i fargen WHIRL

Jeg synes fargen på leppestiften ofte blir litt mørkere og rødere på bilder jeg tar med speilrefleksen enn den egentlig er i virkeligheten. Men på bildet under her ser dere ganske nøyaktig hvordan fargen ser ut. Er den ikke fiin?


17:32 | 15.01.2016

naked eyes palette 2

// Naked eyes 2 palette from Urban Decay

Her er en av gavene jeg fikk av mamma og pappa til jul! Jeg har hatt lyst til å prøve ut Naked palettene fra Urban Decay i en god stund nå, men det har bare aldri blitt noe av. Så da satte jeg den liksågodt opp på ønskelista mi, og det angrer jeg ikke et sekund på! Paletten inneholder 12 helt nydelige farger i utrolig god kvalitet. Siden jeg har grønne øyne liker jeg å bruke "chopper", som er i en kobbertone, og de varme brunfargene, for å fremheve øynene mine. Jeg er også veldig glad å bruke den svarte til en enkel smokey look. Selv foretrekker jeg helt enkle farger når det kommer til øyenskygge, så denne paletten passer meg perfekt!

Flere enn meg som elsker Naked palettene?


18:43 | 05.12.2015

new in from MAC

Leppene mine er noe jeg aldri har giddet å bruke så mye tid på. Jeg tar på lypsyl noen ganger for dagen og that's it. Men nå i det siste har jeg virkelig fått sansen for å eksprimentere litt med leppestifter og liplinere. Jeg digger Kylie Jenner og måten hun sminker leppene sine på, hun har jo startet en skikkelig leppe-trend! Selv har jeg ikke svære lepper som Kylie, og jeg er heller ikke så gira på å fylle de med restylane, så da er det bare å ty til sminke! Liplinere er helt genialt hvis du vil at leppene dine skal se mer markerte og fyldige ut. I tillegg er det super enkelt å påføre! Da mamma var i Oslo for en ukes tid siden, ba jeg hun om å gå innom Mac for å kjøpe med en leppestift til meg. Mac har så utrolig bra leppestifter, de holder lenge og kjennes ikke klissete ut på. Så det merket er absolutt til å anbefale hvis du er på utkikk etter gode leppestifter!

Lepppestiften er i fargen VIVA GLAM II og liplineren er i fargen SPICE

Trykk HER hvis du vil se sminkevideoen hvor jeg bruker begge produktene.


12:40 | 13.09.2015

my everyday makeup

I dag vil jeg vise dere sminken jeg bruker til hverdags! Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg lagde et slikt innlegg for en liten stund tilbake? Jeg bruker nesten ingen av de samme produktene lenger, så jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering! Denne gangen vil jeg også skrive litt mer detaljert om hva jeg bruker. 

/ Kost Ecotools / Brow pencil Maybelline / Eyeliner Loreal / Maskara Lancôme / BB Cream Garnier / Bronzer The Balm / Compact Powder IsaDora / Concealer NYX / 

Her er det jeg bruker i ansiktet. Jeg begynner med concealer, den påfører jeg under øynene og på kviser eller urenheter hvis jeg har det. Så bruker jeg BB creamen over hele ansiktet. Den bruker jeg som en foundation, noe jeg syns funker bra. Jeg får ganske tørr hud av en del foundationer, men denne har mye fuktighet i seg, så den funker perfekt for meg. Det eneste minuset er at siden det ikke er en foundation, dekker den ikke så veldig godt. Men jeg har heldigvis ikke så mye kviser, så det er ikke noe problem for meg. Så bruker jeg compact pudderet for å sette sminken og gjøre den litt mer matt. Til slutt bruker jeg bronzeren til contouring. Den påfører jeg rett under kinnbena for å fremheve de, på sidene av nesa for å gjøre den smalere og rundt ved hårfestet for å ramme inn ansiktet.

Her er det jeg bruker på øynene. Jeg starter med fylle inn brynene. Siden jeg naturlig har svarte øyenbryn bruker jeg bare denne til å "forsterke" de enda litt mer. Jeg er helt obsessed med store øyenbryn, haha. Eyeliner bruker jeg som regel ikke hvis jeg bare skal på skolen. Men når jeg bruker den lager jeg bare en winged eyeliner. Jeg er såå dårlig på det, så jeg bruker alltid sykt lang tid. Helt til slutt er det maskara. Jeg har brukt de fra Lancôme i flere år nå, de er helt utrolig gode!

Håper dere likte innlegget! Bruker vi noe av det samme?


18:58 | 02.09.2015

august favorites

1. Victoria's Secret body mist- Eau so sexy. Dere vet jo hvor mye jeg elsker body mistene fra VS, så jeg trenger vel egentlig ikke å si så mye mer? Haha. Dette er hvertfall min favoritt akkurat nå, den lukter helt himmelsk!

2. Acacia protein oil- ECRU New York. Denne oljen ble jeg anbefalt av frisøren min da jeg klippet håret mitt i sommer. Den påfører jeg alltid i tuppene av håret når håret har tørket litt etter at jeg har vasket det. Den holder håret sunt og hjelper på å ikke få slitte tupper så fort. 

3. Bahama Mama bronzer fra The Balm. Jeg har lenge vært på leting etter den perfekte bronzeren, og nå har jeg endelig funnet den! Jeg elsker contouring og denne bronzeren er helt perfekt til det. Fargen er ganske mørk, men bildet ovenfor lyver litt, den er ikke fullt så mørk i virkeligheten. Men selv om den er ganske mørk, er det veldig lett å dosere hvor mye farge du vil ha. 

4. Lipliner fra IsaDora i fargen 79 Subtle Nude. Jeg har blitt helt hekta på liplinere! Den gjør leppene mer markerte og gjør at de ser litt fyldigere ut. Jeg har fargen nude, så den passer til de fleste leppestifter.


17:18 | 24.08.2015

white nails

Er det noe jeg bruker svært lite tid på, er det neglene mine. Jeg har tusenvis av neglelakker i alle verdens farger liggende i en skuff, men det er ikke ofte jeg faktisk gidder å lakke neglene. Det er jo egentlig veldig synd, for neglelakk er jo så fint, i tillegg til at det kan sprite opp et enkelt antrekk. Jeg går som oftest for hvite eller svarte negler, det er så stilrent og classy føler jeg. 


18:10 | 12.05.2015

let's talk about eyebrows

Nå tenkte jeg å komme med en aldri så liten sminke-anbefaling! Jeg er veldig glad i øyenbryn og synes det har utrolig mye å si for ansiktet til en person. Jeg har naturlig svarte og ganske fyldige øyenbryn, men jeg har lenge vært på leting etter et produkt som kan markere og forme dem litt mer. Nå vil jeg anbefale loreal brow artist plumper. Det er en gelemascara som former, fyller ut og farger brynene. Jeg har kun vært eier av denne i litt over to uker, men jeg er allerede utrolig fornøyd. Den varer hele dagen, er veldig grei å påføre og gir et veldig naturlig og fint resultat. 
Her ser dere mitt resultat. Dette bildet er tatt noen timer etter jeg sminket meg, så den holder seg veldig lenge. 


18:03 | 28.02.2015

february favorites

♥ ♥ ♥

1. Define moroccan argan oil shampoo og balsam. Dette er helt klart min favoritt shampoo. Håret kjennes mykt og friskt pluss at den lukter såå godt. Og lukta sitter i håret lenge etter jeg har vasket det. Klarer ikke å beskrive hvordan den lukter, men ah, den er herlig!

2. Moroccanoil intense hydrating mask. Jeg har lenge slitt med at tuppene på håret mitt har vært tørre og slitte. Nå har jeg brukt denne moroccanoil masken i et par uker og jeg merker stor forskjell på håret mitt. Tuppene er blitt mye mer glansfulle og myke. I starten brukte jeg masken to ganger i uken. Men nå som jeg har begynt å merke en forbedring, har jeg gått ned til en gang i uken. Jeg påfører masken som balsam og børster gjennom håret mens den virker. Så venter jeg i 7-10 minutter før jeg skyller den ut. 


3. Victoria's Secret- Pure seduction body mist. Har 5 body mist og dette er min favoritt! Har laget et innlegg om de før. HER

4. Baby Lips. Tørre lepper er noe av det verste jeg vet, så desse blir mye brukt av meg. 

5. Foundation fra Max Factor. Gikk til innkjøp av denne for kun en uke siden og jeg er veldig fornøyd. Det er en 3 i 1 foundation og den har både primer, concealer og foundation. Jeg synes  den dekker veldig bra, i tillegg har den ganske mye fuktighet, noe som alltid er et pluss. 


13:25 | 16.02.2015

victoria's secret body mist/ Passion struck / Love spell / Coconut passion / Amber romance / Pure Seduction / 


17:29 | 19.01.2015

my everyday makeup

/ Sminkemappe fra Lulu's / Kost IsaDora / Rimmel stay matte pressed powder / Maskara Lancome Hypnose Star / Liner Loreal / Lash & Brow clear mascara elf / Foundation Max Factor / Bronze Loreal / Kost Nilens Jord / Kost ecotools /


hits