19:43 | 17.05.2017

siste dag som russ

Processed with VSCO with hb2 preset

Gratulerer med dagen, folkens ♥ Håper dere alle har hatt en fin dag så langt og at dere koser dere masse! Min 17.mai har mildt sagt vært ganske slapp etter nattens festligheter. Jeg klarte å holde meg våken i hele natt, noe som virkelig er et under med tanke på hvor lite søvn jeg har fått de siste nettene. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem i dag tidlig var å sovne på sofaen. Jeg hadde egentlig en liten plan om å prøve å holde meg våken i dag for å ikke snu om døgnet mitt helt, men jeg sloknet seriøst i det sekundet hodet traff puta, så da var det løpet kjørt. Etter en stund våknet jeg til en deilig brunch sammen med familien, før jeg sov enda litt til, hahah. Jeg synes det er så rart å tenke på at dette er den siste dagen av russetiden, ukene har virkelig bare flydd av gårde. Jeg er riktignok veeldig glad for at det hele er over nå da. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde holdt ut så mye lenger, og det skal bli såå deilig å slippe å gå med russedressen mer og ikke minst å få tid til å slappe av og bli ordentlig frisk igjen. Akkurat nå sitter jeg og manner meg opp til å starte på litt skolearbeid som jeg må få unnagjort så fort som mulig. Det frister fryktelig lite, men må man, så må man. Ha en fin kveld videre, dere!


21:26 | 06.05.2017

update

God kveld, folkens! For øyeblikket sitter jeg godt plassert i senga omringet av halsdrops og snytepapir mens jeg holder på å hoste meg ihjel annet hvert minutt. Russetiden er godt i gang, og jeg har altså klart å bli syk. Det er jo meg i et nøtteskall å bli syk på en tid som denne, så det kom vel egentlig ikke som et sjokk, kan man si. Veel, i helga skjer det ikke så mye, så planen er egentlig bare å ta det helt med ro slik at jeg blir frisk igjen så fort som mulig. Det er best å lytte til kroppen, for jeg nekter å være syk resten av russetiden. Det hadde vært såå kjipt! Her har dere russedressen min, forresten! Jeg ville ha den så enkel og "ryddig" som mulig, så jeg har bare etternavnet mitt på. Det enkle er ofte det beste, u know. Selv om det seriøst tar en evighet å få den av og på, trives jeg faktisk ganske godt i den! Det er jo så deilig å slippe å tenke på hva man skal gå med hver dag! 


20:13 | 22.04.2017

my current favorite songs

passionfruit- drake

sign of the times- harry styles

breathe- soleima ft. hoodboi

stay together- noah cyrus

Processed with VSCO with f2 preset

still got time- zayn ft. partynextdoor

issues- julia michaels

good times- leu leu land ft. cam gallon

despacito (remix)- luis fonsi, daddy yankee ft. justin bieber

Processed with VSCO with f2 preset


20:09 | 13.04.2017

I'm alive

Oj, nå kjenner jeg det er blitt en liten evighet siden sist gang jeg satt meg ned og skrev noe på bloggen. Det er faktisk blitt godt over to måneder siden sist?!? Så lenge vet jeg ikke om bloggen har stått tom før altså. Jeg lever i alle fall fortsatt i beste velgående, bare sånn i tilfelle noen av dere skulle være usikre på det, hehe. Jeg skal spare dere for den klassiske "sorry for at jeg ikke har blogga i det siste, men livet er stress og alt det der"-unnskyldningen man hører hele tiden, og heller bare si at jeg ikke har følt meg så bra i det siste. Jeg har vært nedfor, stressa og oppgitt over både meg selv og alt annet, egentlig. Humøret har med andre ord ikke vært på topp, og det har derfor ikke virket så naturlig å skulle ta bilder, skrive og dokumentere livet mitt på internett da. Vel, som sagt ville jeg ikke at dette skulle bli et milelangt klage-innlegg, men jeg tenkte bare at dere skulle få vite grunnen til mitt lille fravær. Ting kjennes uansett mye bedre ut nå, og akkurat nå er jeg veldig gira på å få denne bloggen opp å gå igjen! Vi går endelig mot vår og sommer, jeg er snart ferdig på videregående og jeg begynner til og med å få en plan på hva jeg vil videre med tanke på utdanning og slikt! Livet smiler, og det deilig å kjenne at brikkene begynner å falle litt på plass. Jeg kan godt skrive litt mer utdypende om planene mine en annen gang, om det høres interessant ut for dere? 
16:07 | 05.02.2017

insta lately


Følg meg på instagram @elineflotre, og legg gjerne igjen din egen insta i kommentarfeltet her, så kan jeg ta en titt ♥ Jeg er alltid på utkikk etter nye kontoer jeg kan følge!


21:45 | 04.02.2017

4 ting å være glad for i dag

♥ I dag tidlig våknet jeg til solstråler som skinte gjennom persiennene på rommet mitt. Jeg kan seriøst ikke huske sist det skjedde, og det var en så utrolig deilig følelse! Det gjorde liksom noe med humøret mitt. Jeg er så glad for at vi begynner å nærme oss lysere tider, for denne vinteren er jeg mildt sagt ganske lei av nå. Jeg tenker ofte på hvor sykt det faktisk er at vi nordmenn lever uten sol så store deler av året. Altså, hvordan greier vi det egentlig? 

♥ Jeg er ferdig med særemne! Jeg hadde fremføringen av det i går, og det er så deilig å endelig kunne legge det bak seg. Jeg følte egentlig at det gikk ganske dårlig, men akkurat nå er jeg bare glad for å være ferdig. En mindre ting å stresse over, wihuu! 

♥ Justin er tilbake på instagram! Hahah, sorry til dere som ikke kunne brydd dere mindre om JB altså, men hello, jeg måtte jo nesten bare nevne det. Instagram har vært ganske tomt uten my man i det siste, så det er godt å ha han tilbake! 

♥ Akkurat nå står mamma på kjøkkenet og lager pizza til en litt sen middag. Mamma sin pizza er seriøst den beste, og jeg gleder meg til å kose meg sammen med familien i kveld! Nå skal jeg straks avslutte her og gå opp på kjøkkenet og hjelpe til med maten! Håper dere alle får en fin kveld, uansett hva dere driver med! 

Hva har gjort deg glad i dag?


18:55 | 29.01.2017

noe jeg må skjerpe meg på

Processed with VSCO with hb2 preset

Hei folkens! Håper dere alle har hatt en fin søndag så langt! Jeg har hatt tidenes mest avslappende helg til nå, noe som er veldig deilig siden jeg vet at de neste ukene kommer til å bli alt annet enn avslappende. Da blir det nemlig fullt opp med særemne, øving til musikal og en million innleveringer. Jeg hater å gå rundt og vite at jeg har mye å gjøre foran meg, jeg blir liksom stresset bare av å tenke på det. Jaja, denne helga hjelper nok litt på i det minste da. Jeg har endelig fått tatt igjen tapt søvn, natt til lørdag sov jeg faktisk i over 12 timer! Åh, det var så deilig å våkne helt uthvilt. Jeg må virkelig bli flinkere på å få nok søvn i ukedagene også, men jeg blir alltid så effektiv på kveldstid og finner på tusen ting jeg plutselig skal gjøre før jeg legger meg. Så da ender det med at jeg kommer meg i seng altfor sent, noe som ikke er så veldig ideelt når jeg skal opp 06.30 dagen etter. Så på dette punktet er det helt klart forbedringspotensiale, hehe! Hvis jeg vil overleve og faktisk orke å prestere godt i de neste ukene, er dette i alle fall noe jeg må skjerpe meg litt på! Vel, nå skal jeg shine opp rommet mitt litt, for her ser det ikke noe fint ut for øyeblikket. Ha en fin søndag videre, dere. Nyyt de siste timene av helgen ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


18:00 | 24.01.2017

my current favorite songs

Processed with VSCO with b5 preset

shape of you- ed sheeran

calling all my lovelies- bruno mars

fresh eyes- andy grammer

Processed with VSCO with b5 preset

bad reputation- shawn mendes

six feet under- the weeknd

we should be together- pia mia

september song- jp cooper

Processed with VSCO with b5 preset

straight up & down- bruno mars

redemption- drake

touch- little mix

Processed with VSCO with b5 preset


17:10 | 16.01.2017

hva skjer med verden?

Noen ganger blir jeg faktisk litt satt ut av hva avisene og media sånn generelt klarer å presse ut av seg. Da jeg scrollet nedover twitter i går og fikk øye på artikkelen om "Kendall's acne nightmare", ble jeg faktisk litt flau. Flau og kvalm over hvor overfladisk verden er blitt. Det at Daily Mail, som er den nest største avisen i Storbritannia, velger å dedikere en hel artikkel til et par kviser i fjeset på Kendall Jenner synes jeg er ganske sykt. Når ble kviser nyhetsmateriale liksom? Vi lever i en verden hvor krig, terror og mennesker på flukt er virkelighet, og mediene velger å fokusere på noe så ubetydelig som kviser. Altså, jeg er sikker på at det finnes viktigere ting å opplyse verdensbefolkningen om enn dette. For ikke å snakke om at kviser er noe absolutt alle har i blant, det er jo noe av det mest naturlige i hele verden for god's sake. Og det var vel heller aldri noen som trodde at Kendall var et slags umenneskelig vesen som aldri blir plaget av uren hud? Det kan jo nesten virke sånn, med tanke på hvor mye oppmerksomhet de tre, nesten ikke-eksisterende, prikkene på kinnet hennes fikk. 

Jeg skjønner jo selvsagt at det har mye å gjøre med at folk liker å lese om kjendiser som Kendall Jenner, og at avisene da gjerne utnytter kjente navn for klikk. Selv er jeg glad i å lese om kjendiser, så jeg er jo fullt klar over at jeg er med på å gi mediene lyst til å skrive om dette når jeg klikker meg inn på artikler om Selena Gomez sin nye kjæreste eller den nye sveisen til Kylie Jenner. Men det finnes allikevel grenser, synes nå jeg. Media melker kua for det den er verdt, for å si det sånn, og det er så utrolig idiotisk at det er slik det er blitt. Det er dumt at det er kjendisnavn som pryder avisforsider, kun fordi det er det som får mest klikk og blir sett på som mest underholdende for mange. Åh, jeg blir så oppgitt av verden av og til. 


19:11 | 13.01.2017

todays moodboard


//Bilder fra Tumblr


Husk at om dere har spørsmål til meg, har jeg spørsmålsrunde akkurat nå. HER finner dere innlegget der dere kan stille spørsmål. Jeg har planer om å spille inn videoen med svarene snart, så ikke nøl med å spørre om hva enn dere måtte lure på! 


20:10 | 03.01.2017

tilbake til hverdagen

Hei dere! Nå har jeg akkurat landet i sofaen etter en ganske tung første skoledag etter juleferien. Jeg klarte jo (as always) å snu døgnrytmen min denne ferien også, så jeg slet skikkelig med å sovne i går og har dermed gått rundt som en zombie i hele dag. Jeg sier det til meg selv før hver eneste ferie, at denne gangen skal jeg ikke fucke opp døgnrytmen min, og både legge meg og stå opp til en noenlunde normal tid. Klarer jeg noen gang det? Nei. Jeg får bare prøve igjen neste ferie da, haha! Noe av det verste med å begynne på skolen igjen er helt klart å måtte si farvel til late morgener med noen timer ekstra på puta. Etter snart 13 år på skolebenken har jeg enda ikke lært meg å like grytidlige morgener, så det er vel egentlig bare å innse at det mest sannsynlig aldri kommer til å skje heller. Apropos 13 år på skolebenken, jeg har nå begynt på mitt siste halvår på videregående, og det begynner sakte men sikkert å gå opp for meg at jeg faktisk snart er ferdig og må begynne og bestemme meg for hva jeg skal finne på de neste årene. Jeg synes det er så sykt å tenke på at om bare noen måneder er jeg faktisk ferdig. Altså... Whaat?? Disse 3 årene har bare flydd forbi og det faktum at de nesten er over er bare rart, synes jeg. Rart og veldig stressende. Jeg aner fortsatt ikke hva jeg vil finne på til høsten, så jeg stresser litt med å finne ut av det. Jeg føler liksom at alle andre 3.klassinger har planen klar for fremtiden sin, mens jeg ikke greier å bestemme meg for hva jeg skal spise til frokost en gang. Jeg vet jo at det egentlig ikke er slik, men det er lett å tenke det av og til. 

I kveld står ingenting annet enn avslapping på agendaen, og jeg skal straks lage meg en kopp te og se et par episoder av Modern Family. Den nyeste sesongen har kommet på netflix nå, et lite tips til dere som ser på det. Jeg elsker den serien og synes den er såå morsom! Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld videre ♥


17:07 | 31.12.2016

new years eve

Hei dere! Ææ, tenk at vi er kommet til den siste dagen i 2016. Jeg husker nyttårsaften i fjor som om den var i går, så det føles litt rart ut at vi plutselig er her igjen, haha! Jeg ville egentlig bare stikke en kjapp tur innom her for å ønske dere alle en fin kveld og et godt nyttår når den tid kommer. Jeg håper dere har hatt et fint år til nå, og at 2017 blir enda bedre! Nå skal jeg straks hive på meg en kjole og få sminket meg før det er tid for middag her hjemme! Ønsker dere alle en super kveld, husk å nyt de siste timene av 2016, så snakkes vi i 2017 ♥

Processed with VSCO with hb2 preset


Going into 2017

 Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


18:00 | 29.12.2016

highlights of the year

Vi er kommet til slutten av 2016, og et helt nytt år står for tur om kun et par dager. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes i alle fall at det er ganske sprøtt å tenke på. Startet ikke 2016 for kun et par måneder siden liksom?? Jeg vet jeg sier det hele tiden, men tiden flyr virkelig skremmende fort avgårde. Jeg har i år, som i fjor, tatt en titt på året som har gått i bloggarkivet mitt og tenkte det kunne være gøy å se tilbake på noen av høydepunktene sammen med dere! I fjor lagde jeg jo en ganske detaljert oppsummering over måned for måned, men i år har jeg bestemt meg for å kun ta med høydepunktene. 2016 har ikke vært et veldig spennende år for min del, og i og med at jeg ikke deler sånn altfor mye av mitt personlige liv her inne, blir det jo ikke en helt fullstendig oppsummering, men jeg tenkte det ville være gøy å minnes noen fine stunder allikevel! Såå, her har dere noen av mine highlights fra året som har gått ♥

2016 startet veldig rolig for min del, og i de første månedene av året skjedde det ikke stort. Jeg var en tur til Bergen i februar, noe som var veldig koselig! 

Den 20.mai ble jeg 18 år, og jeg hadde en utrolig fin bursdag! Jeg synes riktig nok fortsatt det er veldig rart å tenke på at jeg er myndig og voksen nå. Jeg lurer egentlig på om jeg noen gang kommer til å føle meg voksen, for det gjør jeg i alle fall ikke nå. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Favorittårstiden min var endelig her og det var på tide å bytte ut alt av vinterjakker og tykke gensere med lette topper og bare legger! Jeg husker at inspirasjonen min var på topp og livet smilte! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I begynnelsen av juli var jeg en uke i Hellas, nærmere bestemt på Kreta sammen med familien min. Her hadde vi en herlig ferie med mye avslapping, kos og god mat. Jeg ble også så solbrent som jeg aldri før har blitt i hele mitt liv, og måtte dermed tilbringe noen dager med caps og store solbriller under en parasoll. Det var ikke noe gøy, og jeg husker at jeg hadde såå vondt en stund. Nå har jeg i alle fall fått meg en lærepenge og har aldri tenkt til å undervurdere sola igjen!

Vel hjemme i Norge fortsatte sommerferiens glade dager! Ferien fløy avgårde og dagene gikk for det meste til jobb, kjøretimer, trening og til å lade opp batteriene til mitt siste år på videregående sto for tur.

Processed with VSCO with hb2 preset

Høsten kom, og før jeg visste ordet av det var jeg tilbake på skolebenken. Mitt siste år på vgs var nå i gang, og jeg innser nå i skrivende stund hvor nærme jeg faktisk er slutten på en fase i livet mitt. Ææ, det er nesten skummelt å tenke på! 

Processed with VSCO with b5 preset

I september var jeg i Oslo og så Justin på Purpose turneen hans, og oh my god, jeg er fortsatt ikke helt over den konserten altså. Det var en så utrolig fin kveld som jeg kommer til å huske på for alltid. Justin imponerte som vanlig, og alt var egentlig bare helt perfekt. Åh, jeg er så glad i den fyren. 

Den 3.november var det tid for oppkjøringen min, og jeg bestod! Endelig hadde jeg lappen og kunne kjøre bil helt selv! Jeg husker min aller første kjøretur helt alene var så sykt rar og jeg følte meg seriøst som en kriminell der jeg satt, men så tok det ikke mange dager før det føltes som det mest naturlige i hele verden. Utrolig deilig med den friheten! 

Litt senere i november ønsket vi lille Iben velkommen i familien, og vi har nå ikke bare en, men to hjerteknusere her hjemme. Altsåå, hvor sjarmerende er ikke desse fjesene?? Åh, jeg er så glad i dem. På bildet til venstre over her drev vi og pyntet juletreet i stua, noe spesielt Iben syntes var veldig spennende å vere med på. Hun ble riktig nok litt for ivrig etter å hjelpe til, så de måtte til slutt vente ute i gangen til vi var ferdige. Vi har glassdør mellom gangen og stua, og det brukte begge to til sin store fordel, som dere kanskje kan se. Det er litt vanskelig å ikke gi etter når man får de uskyldige blikkene på seg liksom. 

Siden resten av året ligger så tett etter dette, velger jeg å ikke ta det med i oppsummeringen. Det er jo bare å blade litt nedover bloggen, så har dere det! Jeg ser i alle fall at jeg har hatt veldig mange fine stunder i 2016, og nå gleder jeg meg til å se hva det nye året har å by på! Jeg håper dere som leser dette har hatt et fint år også, og om ikke, at 2017 behandler dere bedre ♥ 

Gjerne del noen av dine egne høydepunkter fra 2016 i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre! 


16:32 | 24.12.2016

christmas eve

GOD JUL, DERE!! ♥ Åh, endelig er den store dagen her! Jeg kommer aldri til å bli for gammel til å glede meg som et lite barn over denne dagen. Koseligste dagen i året, spør du meg! I dag tidlig hoppet jeg rett inn i julepysjamasen med en gang jeg våknet, og ble møtt av 3 fulle julestrømper hengende på peisen i stua. Jeg synes det er så koselig at mamma fortsetter med slike tradisjoner selv om både jeg og søsknene mine er blitt for gamle til å tro at det faktisk er julenissen som kommer med dem. Nå har akkurat hele familien vært i kirka og vi sitter for øyeblikket egentlig bare å slapper av litt før det er klart for julemiddag hos farmor. Åh, jeg gleder meg så utrolig til å spise! Nå skal jeg straks klappe igjen mac'en, hive på meg den røde paljettkjolen min og begynne å gjøre meg klar til julekvelden. Jeg ønsker dere alle en suuper julaften videre! Husk å nyt kvelden, for den er over før vi vet ordet av det! ♥


19:30 | 22.12.2016

my current favorite songs

make me (cry)- noah cyrus ft. labrinth // starboy- the weeknd ft. daft punk // somebody else- the 1975 // this town- niall horan // i feel it coming- the weeknd ft. daft punk // hold up- beyoncé // versace on the floor- bruno mars // fake love- drake

Her har dere noen av sangene jeg går rundt og hører på for tiden, i tillegg til litt julemusikk så klart! Jeg er alltid på leting etter ny musikk til spillelista mi, så om dere har noen favoritter dere tror jeg hadde likt, let me know. Musikktips blir alltid satt stor pris på hos meg!

Hei dere, forresten! Long time, no see, eller hva? De siste ukene har vært de mest hektiske på lenge og det har vært fullt kjør med alt fra prøver og danseforestilling til klassetur til Oslo. Jeg har rett og slett hverken hatt tid eller energi til overs til å oppdatere bloggen så mye som jeg gjerne skulle ha ønsket. Men nå dere, nå blir det andre boller, for i går startet nemlig juleferien for min del! Denne ferien har omtrent vært min eneste motivasjon til å bare stå på i desse slitsomme ukene. Vel, nå er det i alle fall overstått og jeg går en koselig juleferie i vente! Det var så ubeskrivelig deilig å kjøre hjem fra skolen i går og vite at nå kan jeg endelig bare senke skuldrene helt. Det eneste som er litt kjipt nå, er at jeg har klart å bli forkjølet. Jeg er frisk som en fisk året rundt liksom, men i det juleferien begynner, blir jeg syk. Haha, er det ikke typisk vel? Jeg får bare satse på at jeg ikke blir altfor dårlig, jeg har uansett ingen planer om å la en liten forkjølelse ødelegge jula for meg! 


16:19 | 03.12.2016

insta lately

Følg meg på instagram (@elineflotre), og legg gjerne igjen din insta i kommentarfeltet her, så kan jeg ta en titt ♥


18:00 | 02.12.2016

julesnakk og forbilde

Hei og god fredag, folkens! Jeg har hatt heldagsprøve i norsk i dag, så denne helga startet noen timer tidligere enn vanlig for min del. Det kan man ikke klage på! Hvor sykt er det ikke at vi har kommet til desember allerede, forresten?? Jeg føler tiden bare går fortere og fortere desto eldre jeg blir. Tenk at vi er inne i den siste måneden av 2016 liksom... Ææ, hvor blir det av tiden? Nå er det bare å nyte den fine julemåneden så mye som mulig, for plutselig er den over den også. Åh, jeg kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig til jul allerede, jeg! Jula er helt klart den koseligste tiden på året, spør du meg. Og nå som snøen endelig har klart å faktisk komme i desember, begynner jeg til og med å få et lite snev av julestemning! Nå er det bare å håpe på at den ikke regner bort før jula er her, for det har jo vært en tendens de siste årene. Jul uten snø føles bare så feil liksom... Men når januar kommer kan snøen bare takke for seg for min del! Snø er koselig når man kan sitte inne i varmen og bare nyte synet av den, men ikke så veldig praktisk når man beveger seg utenfor døren. 

Nå skal jeg straks gå i gang med å shine opp rommet mitt før jeg har planer om å lande i senga med en bok i hånden. Jeg fikk Forbilde, boka til Sophie Elise for et par uker siden og har nesten lest den ut allerede. Jeg digger Sophie Elise og synes hun skriver så utrolig bra, så når hun kom ut med en bok måtte jeg så klart lese den! Jeg føler jeg og hun er litt like på et par områder, og det er så fint å kunne kjenne seg igjen i en annen person og bare vite at du ikke er helt alene. Så om du ikke allerede har skaffet deg boka, vil jeg absolutt anbefale den på det sterkeste. Sophie Elise er så flink og jeg beundrer virkelig alt hun får til! 


20:36 | 21.11.2016

monday moodboard

// Bilder fra Tumblr18:17 | 19.11.2016

puppy love

SAY HELLO TO OUR NEW PUPPY ♥

Her har dere Iben, det nyeste medlemmet i familien Fløtre! Åh, er hun ikke bare nydelig? Jeg er i alle fall helt forelsket! Hun er en boxer, akkurat slik som Lotta. Det er definitivt verdens fineste og snilleste hunderase, spør du meg! Dagen i dag har egentlig bare gått med til kosing og å bli kjent med lille Iben. Det er så utrolig uvant å ha en liten valp i huset igjen, det er jo så mye vi tar for gitt at Lotta ikke driver med lenger, som å tisse på gulvet, bite i ledninger eller snuble i alt mulig. Men det er jo umulig å bli irritert på henne av den grunn da, altså, bare se på det fjeset liksom! Lotta har enda ikke blitt helt vant til å ikke være den eneste hunden i familien lenger, og man kan vel ikke si at de er blitt bestevenner helt enda. Lotta kan være ganske sjefete av seg, så hun har satt valpen på plass et par ganger og er ikke redd for å si ifra om at det er hun som bestemmer. Jeg har hørt at dette er ganske normal oppførsel når det kommer en ny hund i huset, så vi satser på at det går seg til etter hvert. Jeg tror i alle fall de kommer til å bli veldig gode venner og ha mye glede av hverandres selskap når de bare får litt tid på seg! 


18:54 | 18.11.2016

happy friday

Heyy dere! Åhh, endelig fredag! Jeg kjenner det skal bli veldig deilig med et par dager fri fra skole og stress nå. Jeg har faktisk gledet meg til denne dagen en stund nå, ikke bare fordi det er digg med helg, men fordi i dag får vi en ny valp i familien! En nydelig liten boxerjente er på vei hjem til oss, mamma og pappa er dratt for å hente henne og kommer hjem litt senere i kveld. Åå, jeg gleder meg såå mye! Tenk da, nå får vi enda en krabat tuslende rundt her hjemme, noe så koselig! Jeg er også veldig spent på hvordan Lotta kommer til å reagere på den lille. Stakkars jenta har jo hatt oss helt for seg selv i 8 år nå, også skal det plutselig komme en ny som hun må dele oppmerksomheten med. Jeg satser på at det går fint og at Lotta bare blir glad for å få seg en ny lekekamerat! Jeg skal så klart holde dere oppdatert og vise bilder av vår nye bebbi så fort som mulig! Vel, nå må jeg straks klappe sammen mac'en og komme meg ut av sofaen så jeg får fortsette med dagens gjøremål. Vi snakkes senere, dere. Nyyt fredagen ♥


20:00 | 10.11.2016

thursday

Hei og god torsdag, folkens! Åh, takk Gud for at det er fredag i morgen og at denne uka begynner å gå mot slutten. De siste dagene har seriøst gått i slow motion og jeg eeer så lei. Jeg føler nesten at dagene mine går på repeat for tiden. Livet mitt består av 3 ting akkurat nå: skole, soving og frysing. Det er blitt så forferdelig kaldt ute at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Å gå ut døra om morgenen gjør seriøst vondt og det eneste jeg vil er å pakke meg inn i tykke, deilige tepper og ligge i fosterstilling foran peisen for resten av livet. Jeg har levd i Norge i 18 år nå, og har fortsatt hverken blitt vandt med eller lært meg å like denne bitende kulda. Det er vel bare å begynne å innse at det mest sannsynlig aldri kommer til å skje heller, haha. Jeg er definitivt et sommer menneske, og har det uten tvil best når gradestokken viser plussgrader! Vel, nå skal jeg lage meg en kopp kakao og sette meg ned med en serie på skjermen! Ha en fin kveld videre dere ♥


20:12 | 07.11.2016

jeg klarte det!

Jeg hadde oppkjøring på torsdagen som var, og vet dere hva...? JEG BESTOD!! Ææ, jeg kan fortsatt nesten ikke tro det. Jeg var faktisk overraskende rolig og lite nervøs både før og under oppkjøringen, jeg var bare fryktelig redd for å stryke. Kjøringen gikk veldig bra og jeg satt med en god følelse en stund, helt til jeg gjorde et par feil som jeg la merke til med en gang. Først stoppet jeg opp for en bil som kom fra min høyre og skulle ut på veien, men som jeg ikke egentlig hadde høyreregel for. Etter at jeg hadde stoppet opp skjønte jeg fort at det var feil og tenkte at shit, nå stryker jeg. Litt etter dette plasserte jeg meg feil i en rundkjøring og da var jeg egentlig bombesikker på at dette aldri kom til å gå bra. Meen, så gikk det fint allikevel! Jeg ble mildt sagt ganske overrasket da sensoren sa at jeg hadde bestått! Jeg fikk også masse positive tilbakemeldinger på kjøringen min, noe som var veldig gøy! Jeg synes fortsatt det er veldig rart at lille meg har lappen og kan kjøre bil helt alene da. Jeg føler meg seriøst som en kriminell når jeg kjører rundt alene, haha! Det er i alle fall helt ubeskrivelig deilig å endelig ha lappen og kunne slippe å ta buss overalt eller være avhengig av at mamma og pappa må kjøre rundt på meg hele tiden. Åh, jeg er så glaaad! 


19:38 | 21.10.2016

10 ting dere ikke visste om meg #3

Hei folkens! Nå er det blitt en stund siden sist jeg hadde et "10 ting dere ikke visste om meg"-innlegg, så da tenkte jeg det var på tide å komme med noen nye facts om moi! Siden dette er mitt tredje innlegg med slike sære fakta, begynner jeg å gå litt tom for punkter å ta med, det fins jo grenser på hva som er så veldig interessant for dere å vite om meg, haha. Vel, jeg har i alle fall vrengt hjernen min og kommet opp med en del fakta som jeg håper dere synes er gøy å lese! Hvis dere ikke allerede har lest de to andre delene, finner dere del 1 HER og del 2 HER. Enjoy!

Jeg tar som regel aldri telefonen når det ringer et ukjent nummer. Jeg hater å snakke i telefonen sånn generelt, og da spesielt om det ringer noen jeg ikke har peiling på hvem er eller hva de vil meg. 

Jeg utsetter alltid ting til siste liten. Åhh, dette er en skikkelig irriterende uvane jeg har. Hvis jeg for eksempel har en skoleoppgave som skal leveres til en bestemt tid, tenker jeg alltid i forveien at jeg skal få den unnagjort så tidlig som mulig, men det ender alltid med at jeg sitter og stresser et par timer før innleveringen. Altså, dette skjer HVER GANG. "Den tid, den sorg" er et uttrykk jeg kanskje bruker litt for ofte... Hahah. 

Når jeg er stressa eller irritert biter jeg tennene hardt sammen. Enda en uvane jeg har! Hvis jeg er sur, stressa eller bare går rundt og funderer på et eller annet, presser jeg på en måte kjeven sånn syykt hardt sammen. Haha, det er litt vanskelig å forklare, men det er på en måte slik at jeg "tygger" på ingenting, om det gir noe mening i det hele tatt? Det er i alle fall forferdelig slitsomt for både hode og tenner, og jeg legger ikke merke til at jeg gjør det før det føles ut som om at jeg har tygd i meg en hel steinrøys. Jeg har sikkert verdens sterkeste kjeve i det minste da, hahah...

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg må alltid ha koseklær på når jeg er hjemme. Det første jeg gjør når jeg kommer inn døra hjemme, er å røske av meg alt av skinny jeans og ukomfortable overdeler og hoppe rett inn i joggebuksa. Åh, ingenting slår den følelsen! Jeg kjører komfort-stilen helt ut og ser virkelig ikke ut store deler av døgnet, men når jeg er hjemme føles det helt unaturlig å gå med noe annet en koseklær. 

Jeg har ikke nappet øyenbryna mine på minst ett år. Haha, jepp! For noen år tilbake hadde jeg en periode hvor jeg nappet bryna mine liiitt for mye. Jeg har jo aldri hatt noe mangel på øyenbrynshår, så det var aldri sånn sykt ille, men ille nok til at jeg ser tilbake på bilder av meg selv på den tiden og tenker litt sånn "ææh, hva i alle dager var det jeg drev med??". Dette har altså resultert i en Eline som er livredd for å røre, eller la noen andre røre øyenbryna sine. Så for øyeblikket lar jeg de egentlig bare leve sitt eget liv og bryr meg fint lite om at de ikke er "on fleek" 24/7. Jeg tenker på å få de fikset av noen profesjonelle og driver stadig vekk å søker rundt etter forskjellige salonger, men jeg er så redd for at jeg ikke skal bli fornøyd... Ahh, øyenbryn er vanskelige greier altså. 

Jeg har en bok som jeg skriver ned hva jeg drømmer om natten i. Dette er noe jeg begynte med på starten av året, og jeg har fått skrevet ned en del drømmer til nå! Jeg vet ikke helt hvorfor, men drømming er bare noe jeg synes er utrolig fascinerende! Det at man lager forskjellige historier oppi hodet sitt når man sover, som noen ganger kan føles helt ekte ut, er bare så merkelig. Jeg synes også det er spennende å finne ut om drømmene betyr noe, eller på en måte kan fortelle deg et eller annet. I tillegg er det jo litt morsomt å ha alle de merkelige drømmene sine skrevet ned slik at man kan lese de opp igjen senere. Haha, er det flere enn meg som gjør dette, eller er jeg bare veldig rar...?

Jeg går alltid med minst ett svart plagg. Når det kommer til farger på klær, er jeg egentlig ganske kjedelig, og det går for det meste i svart, grått eller hvitt all day errryday. Ikke noen spreke fargekombinasjoner her i gården altså, haha. Jeg har faktisk nådd det punktet hvor jeg føler meg ukomfortabel om jeg ikke har minst ett svart plagg på meg. Er det ille eller...? 

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg er veldig god til å skjule hvordan jeg føler meg. Dette var jeg egentlig ikke klar over selv før jeg ble fortalt det for en stund siden. Jeg klarer som oftest alltid å holde meg rolig og kontrollert uansett hvor lei meg, stresset eller sur jeg måtte være. Jeg kan freake ut som en gal inni hodet mitt på grunn av ett eller annet, og allikevel oppføre meg som om at jeg ikke har en eneste bekymring i verden. 

Jeg elsker å planlegge og sortere. Når jeg har orden i sakene mine eller har lagt en nøyaktig plan for noe jeg skal til med, da føler jeg at jeg har livet på stell! 

Jeg er veldig ubesluttsom. Og da mener jeg VELDIG, dere. Jeg klarer seriøst ikke å ta en eneste beslutning uten å gruble som en gal og ombestemme meg en million ganger. Åh, det er så fryktelig irriterende! Jeg klarer for eksempel ikke å kjøre inn på en parkeringsplass også bare bestemme meg for hvor jeg skal parkere. Så det ender jo alltid med at jeg bare kjører og kjører mens jeg vurderer frem og tilbake og angrer på alle plassene jeg ikke tok. Haha, jeg høres forferdelig ustabil ut nå. Men altså, hvordan i alle dager skal jeg klare å ta de litt større valgene i livet når jeg ikke en gang greier å bestemme meg for en parkeringsplass?? 


21:05 | 10.10.2016

akkurat hva jeg trengte nå

Dette har vært en mandag utenom det vanlige, kan man si! For første gang på lenge var det faktisk deilig å våkne opp og vite at det var mandag og jeg hadde en helt ny uke foran meg. I dag har jeg bare brukt dagen på å ta livet med ro og ikke stresse med noe som helst. Jeg kjenner at jeg trengte en dag som dette for å virkelig lade opp batteriene til skole og hverdagen begynner igjen i neste uke. Jeg har fått gjort masse ting som jeg ikke er så flink til å ta meg tid til ellers i hverdagen. Jeg har blant annet tatt ansiktsmaske, noe som er blitt år og dag siden sist gang jeg gjorde, så det var veeldig deilig! Dagen har stort sett blitt tilbragt i senga, med mac'en på fanget, en serie på skjermen og en kopp kakao i hånden. Åh, ferie i mitt hjerte! Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha vært ute på en liten kveldstur med mamma og Lotta. Det var deilig å komme seg ut i frisk luft og bevege kroppen, som en liten kontrast til resten av dagen min, hehe! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og få i meg litt kveldsmat før jeg etter hvert tar kvelden. Ønsker dere en fin mandag videre, så snakkes vi i morgen ♥

Hvordan har deres mandag vært?


14:34 | 10.10.2016

bildene dere aldri får se

Hei folkens! I dag tenkte jeg å gå litt utenom den typiske "rosablogg-stilen" og vise dere litt bilder som vanligvis havner rett i papirkurven hos meg. Store deler av de bildene som blir tatt av meg er ikke det jeg vil kalle bloggmateriale, og burde egentlig aldri få se dagens lys. Jeg vil allikevel dele et lite knippe av desse bildene med dere i dag, fordi jeg vet at det kan være veldig lett å få et feil inntrykk av en person på sosiale medier i blant. Man vil jo som oftest vise seg fra sin beste side når man poster bilder av seg selv som hele verden kan se, og det er jo forsåvidt helt greit. Men let's face it folkens, vi er alle stygge i blant, nobody's perfect og alt det der, og det er også helt greit! Såå, her har dere et par blinkskudd av moi til å lyse opp mandagen deres! Haha, enjoy!

Ikke helt klar her, nei. 

Ingen anelse om hva øynene mine driver med på det første bildet her. Bildet til høyre gir meg lyst til å aldri åpne kjeften igjen. Altså, ser jeg virkelig så fæl ut når jeg snakker?? 

......Altså....

Når jeg skal ta bilder selv og bruker selvutløseren må jeg alltid ta noen testbilder først for å se at vinkler, lys og fokus ser greit ut. 99,9 % av alle de bildene ser omtrent slik ut. Hahah, herregud...

Avslutter med dette herlige blinkskuddet av meg som ser ut som jeg sliter med litt av hvert...


17:05 | 08.10.2016

happy saturday

Dear Saturday, I love you. 

Hei og god lørdag, folkens! Åh, for en deilig dag dette har vært så langt! Jeg fikk endelig tatt igjen litt tapt søvn, og sto ikke opp før klokken var godt over 11 i dag. Da kastet jeg i meg litt frokost før jeg hoppet i dusjen. Siden det har jeg egentlig bare spradet rundt i morgenkåpa mi og ikke fått gjort stort annet enn å sminke meg og catche opp på litt youtube videoer. En ganske ålreit lørdagsmorgen, i mine øyne! Jeg har akkurat kommet inn døra etter å ha vært ute og tatt bilder av dagens antrekk, og herreguuud så kald jeg er. Det kjennes virkelig at det er blitt høst ute nå. Vi har jo vært ganske heldige med høsten så langt i år, men nå er temperaturene virkelig begynt å synke. Jeg føler nesten at det har vært sommer helt frem til nå, så denne kulda kom egentlig ganske brått på. Eller, kulde er vel ikke et ukjent fenomen for oss nordmenn, haha! Vel, nå skal jeg hive på meg noen litt varmere klær før jeg fortsetter med dagens gjøremål! Ønsker dere alle en fiin lørdag videre ♥


18:38 | 07.10.2016

endelig ferie

Jeg smiiiler! I dag er det nemlig fredag og høstferie for min del! Jeg kjenner det skal bli veldig deilig med en uke uten skole og stress, og ikke minst å slippe unna den fæle alarmen som vekker meg halv 7 hver morgen. Det var så vanskelig å stå opp i dag tidlig, altså det gjorde seriøst vondt å opne øynene, haha. Den eneste motivasjonen jeg hadde til å forlate senga var at om bare noen timer var det ferie og jeg kunne sove så mye jeg ville. Jeg er virkelig ikke noe fan av morgener, i alle fall ikke de grytidlige. En mer morgengretten person enn meg skal du lete lenge etter, for å si det sånn, haha! Åh, jeg er i skikkelig godt humør nå, jeg! Det er virkelig lite som slår den ferie-følelsen, er dere ikke enige? Nå skal jeg straks gå i gang med å shine opp rommet mitt, slik at det er rent og fint til ferien! Jeg vurderer faktisk å rydde i klesskapet mitt også, for det er virkelig et KAOS der inne for tiden. Klær blir kastet ut og inn i hytt og pine, og jeg har null kontroll på hvor noe er. Men det blir ikke akkurat en liten jobb da, så vi får se om jeg gidder eller om jeg tar det igjen en annen dag. Ha en fin kveld, folkens ♥


19:47 | 05.10.2016

what inspires me right now

// Bilder fra tumblr


Lyse farger, palmetrær, baggy klær, blomster, pent undertøy, nydelige heels, interiør... ♥

Hva inspirerer deg akkurat nå?


19:24 | 03.10.2016

one of those days

Dere vet de dagene hvor du våkner opp og bare vet at denne dagen kommer til å bli helt jævlig? I dag har vært en slik dag for meg. Jeg hadde så vidt åpnet øynene mine i morges, da det eneste jeg hadde lyst til var å bli liggende under dyna for resten av livet. Da jeg endelig hadde fått mannet meg nok opp til å komme meg ut av senga, måtte of course øyenbryna mine være lite samarbeidsvillige under sminkingen, så jeg måtte bruke tid jeg egentlig ikke hadde på å fikse opp de, slik at jeg slapp å gå rundt med verdens styggeste bryn resten av dagen. Og siden jeg prioriterte øyenbryn før alt annet, endte det med at jeg bare måtte kaste i meg en brødskive før jeg sprang ut døra. Jeg trenger vel egentlig ikke å si så mye mer enn at denne morgenen satte standarden for resten av dagen. Æsj, jeg hater virkelig slike dager som dette. Jeg føler meg bare så sykt sliten og ufresh for tiden, uten å egentlig ha peiling på hvorfor. Alt føles bare håpløst inn i mellom. Det har nok mye å gjøre med årstiden vi er på vei inn i, og det faktum at det er maange måneder igjen av denne mørketiden vi så vidt har begynt å få kjenne på. Jeg er helt klart lykkeligst om sommeren, og går alltid gjennom en liten down-periode på denne tiden av året. Det er egentlig ganske rart hvordan årstidene påvirker oss mennesker og hvordan vi føler oss. Det er jo faktisk bare været og temperaturene som forandrer seg, men allikevel føles det ut som om det er så mye mer som blir annerledes. 

Jeg hater egentlig å skrive slike klagete, negative innlegg her på bloggen, men noen ganger må man faktisk bare få ut litt frustrasjon. Jeg tror også det er viktig å bli mint på at alt ikke er så rosenrødt som det kanskje kan virke på sosiale medier av og til. Alle har dårlige dager iblant, og sånn er det bare. Nå skal jeg hive på meg treningsklærne og ta med meg Lotta ut på en liten tur, det har jeg nok veldig godt av i dag! Ønsker dere alle en fiin kveld videre ♥

Processed with VSCO with hb2 preset


19:03 | 01.10.2016

saturday

Happy weekend ♥

Hei folkens, har dere hatt en fin helg så langt? Det har i alle fall jeg! I dag fikk jeg endelig sovet skikkelig ut etter en lang uke med tidlige morgener. Det var veldig deilig, og ikke minst svært etterlengtet! Sett bort ifra at halsen min klør som bare det for tiden, og jeg våknet opp med hosteanfall flere ganger i natt. Herreguud, så lei jeg er denne forkjølelsen nå. Jeg har heldigvis blitt ganske mye bedre nå enn jeg var tidligere i uka, men denne hosten har visst ikke tenkt å gi slipp helt enda. Jaja, det gjør i alle fall godt med helg nå! I dag har jeg egentlig ikke gjort stort annet enn å slappe av og ta bilder til bloggen. Det er alltid greit å ha litt bilder i backup som jeg kan bruke på dager jeg ikke har tid til å ta nye eller rett og slett bare ser ut som et dass. Haha, det er ikke sjelden det skjer, for å si det sånn! For øyeblikket sitter jeg på rommet mitt med koseklær og Shawn Mendes sitt nye album, Illuminate, på høyttalerne. Hvis dere ikke allerede har hørt det, måå dere bare gjøre det! Jeg er helt obsessed!! Nå er det straks tid for pizza her hjemme, så jeg får se å klappe igjen macen! Ha en fin kveld videre dere ♥ 


hits