15:25 | 10.01.2016

new shades

// Sunglasses from Quay Australia


17:31 | 18.08.2015

new in from Victoria's Secret

Er det noe jeg virkelig elsker er det body mistene fra Victoria's Secret. Jeg har brukt de i stedet for parfyme i en god stund nå, rett og slett fordi de lukter helt himmelsk. Det eneste minuset er at siden det ikke er parfyme, varer ikke lukten i mer enn et par timer. Men det går greit, det er jo bare å fylle på i løpet av dagen. Jeg har flere body mister og da jeg var i London skaffet jeg meg litt flere til samlingen min. Jeg kjøpte Eau so sexy, Bombshell og Tease. Alle tre lukter helt fantastisk!


14:25 | 07.08.2015

new shoes

// Topshop// Primark

 


19:16 | 21.05.2015

new shoes

Nå har jeg akkurat vært inn på posten og hentet disse nydelige skoene! Broren min skal konfirmeres på søndag og i den anledning trengte jeg noen lyse, enkle høye hæler som passer til kjolen jeg skal bruke. Jeg bestilte de på søndag og var livredd for at de ikke skulle komme i tide til konfirmasjonen. Det er så typisk meg og vente helt til siste liten med å bestille kjoler og slikt også ender det med at det ikke kommer frem før et par dager etter at jeg trengte det. Men denne gangen var jeg heldig! Jeg skal selfølgelig ta bilder av antrekket mitt på søndag, da får dere se skoene litt bedre også!

Sko fra Nelly.com


17:55 | 01.01.2015

ny klokke

Denne klokken fikk jeg til jul av mamma og pappa. Er den ikke fiin?? Har ønsket meg en klokke lenge nå, men har bare aldri giddet og kjøpt en selv. Men nå har jeg denne og jeg er så fornøyd! Gleder meg til å bruke den fremover. 


15:30 | 06.12.2014

litt nytt

Hei dere! Sto opp ganske sent i dag og har siden det kun spist en lang frokost med familien. Elsker slike lørdager hvor jeg bare kan slappe av og lade opp til en ny skoleuke. Ellers så var jeg, mamma og lillesøster på julehandel i går. Fikk kjøpt ganske mange julegaver og et par ting til meg selv. Avsluttet dagen med pizza på dolly, veldig koselig!

Denne helga skal bli en skikkelig blogg-helg. Skal ta bilder og skrive masse innlegg jeg kan poste i uka som kommer. Har begynt å tenke på å skaffe et nytt design også. Er blitt ganske lei av dette. Har ikke bestemt meg helt enda da, så vi får se.

Her er det jeg kjøpte i går. Luer fra cubus og håndkrem fra the body shop. Håndkremen lukter såå godt!


17:36 | 28.11.2014

litt nytt fra lancome

20:59 | 10.10.2014

new jacketFra monki


hits