16:20 | 15.04.2017

new boots

Processed with VSCO with f2 preset

Life is short, buy the shoes

Her har dere de nyeste skoene i garderoben min! Jeg har lenge vært på utkikk etter noen halvveis pynta boots som man kan gå i uten å drepe føttene etter kun 20 minutter, så da jeg kom over disse på salget til Nelly, måtte jeg bare klikke de hjem! Jeg synes de er dødskule, og gleder meg til å ta de i bruk og style de på forskjellige måter!

Processed with VSCO with hb2 preset


19:09 | 07.12.2015

christmas dresses

Nå som det nærmer seg jul, er det nok mange jenter som er på leting etter den perfekte julekjolen. Noe av det jeg liker aller best med jula, er at det er en ypperlig anledning til å få pynte seg litt ekstra. Åh, jeg elsker å få stæsje meg opp litt mer enn vanlig og jeg kan med glede bruke flere timer på hår, sminke og antrekk når jeg skal noe spesielt. Jeg har enda ikke funnet julekjolen min for i år, men jeg har tittet litt rundt på forskjellige nettsider og har funnet et par stykker jeg liker godt. Nelly.com har såå mange fine kjoler nå, jeg har seriøst lyst på alle! Så nå har jeg plukket ut noen av mine favoritter som jeg vil dele med dere, jeg tenkte kanskje det kunne være til litt inspirasjon for flere også!


// 1: HER // 2: HER // 3. HER //// 4: HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER //// 8. HER // 9. HER // 10. HER //

Noen kjoler du likte?


17:25 | 22.09.2015

wants for fall

En ny årstid er den perfekte unskyldning til å oppdatere garderoben litt. Jeg vet ikke med dere, men det beste jeg vet med høsten er høst moten. Jeg elsker når det er litt kjølig ute, men ikke for kaldt til å pynte seg litt ekstra. Jeg har selv bestilt hjem noen nye skatter de siste ukene. Nelly har såå mye fint akkurat nå, ah, jeg har særiøst lyst på alt!! Jeg er helt forelsket i lace up kjolene og over knee bootsene på det andre bildet. Skoene er faktisk på vei hjem til meg, as we speak. Jeg er litt usikker på om de blir altfor lange til mine korte ben, så jeg var litt i tvil om jeg skulle tørre å klikke de hjem. Men jeg kunne rett og slett ikke dy meg, for hallo, de er jo bare helt rå. Om de eventuelt blir for lange er det jo bare å returnere de. 

Under her har jeg samlet noen av mine favoritter fra Nelly. Enjoy!

// Kjole HER // Sko HER // Jakke HER //

// Grått sett HER // Beige sett HER // Lace up kjole HER // Hvit turtleneck kjole HER //

// Kjole HER // Sko HER // Genser HER //

// Kjole HER // Bukse HER // Muscle tee HER // Vest HER // 


20:41 | 29.08.2015

style icon: kendall jenner

Jeg har veldig mange forskjellige stilikoner og kan sitte i timevis å blade gjennom tumblr og se på bilder av jenter jeg synes har fin stil. Akkurat nå er Kendall Jenner en av favorittene mine. Jeg elsker stilen hennes! Den er så enkel og laidback, samtidig som den er kul. Hun bruker ofte helt enkle basisplagg og spriter det opp med for eksempel skinnbukser, sko med farger, lange jakker eller en kul veske. Under her har jeg laget en liten collage av noen av mine favoritt antrekk Kendall har brukt den siste tiden. 

Flere enn meg som digger stilen til Kendall?


17:46 | 13.08.2015

today's look

17:12 | 13.04.2015

coachella 2015


*Hjerteøyne

COACHELLA! Tipper de fleste har hørt om denne festivalen. Det har hvertfall florert av bilder derfra på instagram og tumblr denne helga. For de som ikke har hørt om det før, er det en musikkfestival som holdes i California hvert år. Som dere ser på bildene over er kleskoden ganske bohemian. Jeg digger denne stilen, synes den er så avslappet og kul. Hatter, boots, blomsterprint, crop tops og store smykker. Ah, I'm in love. Tenk så mange inspirerende antrekk og mennesker på en plass. En dag SKAL jeg dra på coachella. Det står definitivt høyt oppe på bucket lista mi!


20:51 | 09.04.2015

gigi hadid


Ett ord: PERFEKSJON.


10:50 | 23.12.2014

4 fine frisyrer til jul

Jula er den perfekte tiden til å pynte seg litt ekstra. Her om dagen søkte jeg litt rundt etter inspirasjon til frisyrer jeg kan ha nå til jul. Nå tenkte jeg å vise dere mine favoritter. Håper det kan være litt til hjelp hvis du ikke har funnet ut hva du skal gjøre med håret ditt enda. 
 

Slick hair. Dette har blitt veldig populært den siste tiden. Og jeg ser hele tiden kjendiser med denne frisyren. Personlig synes jeg dette er sykt stilig! Utfordringen her blir vel å få håret til å se rent og nydusjet ut, ikke fett og ekkelt. 
 

Flette. En rufsete og stilig sideflette slår aldri feil! Det er både praktisk og kult. Her kan du også eksprimentere og prøve ut forskjellige fletter. Det finnes så utrolig mange måter! Jeg digger fletten til Selena på det første bildet og hvordan hun stylet den med både antrekket og sminken.
 Oppsatt. Her kan du også mikse og eksprimentere med fletter, høyde osv. Som dere ser på bildene over er det mange forskjellige varianter å velge mellom. Denne frisyren passer perfekt både til hverdags og fest. 
 

Stram hestehale. En av mine favoritter! En stram hestehale ser så utrolig fint og classy ut. Og det tar ikke lang tid å lage til heller, så om du har dårlig tid er denne perfekt. Her er det også flere varianter å velge mellom. Lav eller høy, stram eller rufsete. Alt etter hva du foretrekker. Et lite tips er å surre litt av håret rundt hårstrikken for å skjule den. Slik som de på bildene over har gjort. Dette synes jeg gjør hele frisyren 100 ganger finere.


18:08 | 21.11.2014

julekjoler

Nå som det nærmer seg jul er det nok mange jenter som er på leting etter den perfekte julekjolen. Jeg var innom nelly.com her om dagen og plukket ut mine favoritter. Tenkte kanskje det kunne være til litt inspirasjon for dere også! Som dere ser er jeg veldig fan av paljetter. Synes det er såå fint!! 

Hvilken kjole likte du best?


20:58 | 17.11.2014

perfeksjon

*Hjerteøyne

Cara Delevingne må være verdens vakreste skapning. Er det muulig. Først av alt ØYENBRYN. Det er vel de som gjør hun så "spesiell" og de hun har blitt mest kjent for. Vet mange har delte meninger om de mørke og markerte brynene hennes. Jeg synes selv de er dødsfine og jeg skulle gjort såå mye for å ha de. En annen ting jeg digger med Cara er personligheten hennes. Hun oppfører seg ikke som en typisk modell, hvis dere skjønner? Hun er så morsom og avslappet. Bare søk henne opp på youtube. Kuleste dama ever.

♥Hva synes dere om Cara?


18:07 | 06.11.2014

mine stilikoner: kendall & kylie
Ååå er det mulig å være så perfekt?? Missunelig til tusen. De fleste kjenner nok Kendall og Kylie Jenner best som lillesøstrene til Kardashian-gjengen. De har også sin egen kleskolleksjon hos Pacsun, de har skrevet bok og i tillegg har Kendall gjort det bra i modellbransjen den siste tiden. Disse to er helt klart mine største stilikoner! Elsker at stilen deres er så kul samtidig som den er avslappet og enkel. Blader gjennom instagram profilene deres og får såå mye inspirasjon! I tillegg til å ha verdens kuleste stil er de jo utrolig pene. Herregud, skulle gjort mye for å se sånn ut!

♥Hva synes dere om Kendall og Kylie?


hits