18:42 | 27.12.2016

ask me anything!

Hei folkens! Jeg håper dere alle har en kjempefin romjul og at dere nyter disse dagene! Selv er jeg blitt forkjølet og har tilbragt store deler av de siste dagene i senga med en serie på skjermen. Litt kjip tid å bli syk på, det skal jeg innrømme, men samtidig er det jo litt greit å få det nå som jeg har ferie og faktisk har tid til å bare slappe helt av. Siden jeg ikke har så mye spennende å dele med dere akkurat nå, tenkte jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde! Det har jo blitt en god stund siden sist, så jeg fant ut at det var på tide nå. Så om dere har spørsmål til meg, er det bare å spørre nå! Jeg har planer om å svare på video denne gangen, om det er stemning for det hos dere? Jeg tror i alle fall det hadde vært litt gøy!

Spør i vei!


17:16 | 23.11.2015

you asked, I'm answering

Hvorfor startet du å blogge, og har du noen spesielle mål med bloggen din? Jeg startet først og fremst å blogge fordi jeg elsker mote og ville ha et sted hvor jeg kunne dele antrekk og kanskje inspirere andre som har samme interesse som meg. Jeg lagde min aller første blogg på slutten av barneskolen, så jeg har vært i bloggverdenen i noen år og jeg har alltid synes blogging er veldig gøy. Jeg har egentlig ikke satt meg noen spesielle mål med bloggen min. Akkurat nå vil jeg bare inspirere andre, så får vi se hva som skjer!

Nevn 3 ting som er det beste med blogging. 
-Alle de koselige kommentarene jeg får er helt klart det aller beste! 
-Å ha et sted jeg kan dele bilder og tanker. 
-At når jeg blir eldre kan jeg se tilbake på hvordan livet mitt er akkurat nå. 

Hvor lenge har du blogget? Som sagt opprettet jeg min første blogg på slutten av barneskolen en eller annen gang, det er vel kanskje 5-6 år siden. Men da blogget jeg mest fordi alle vennene mine gjorde det og det liksom var "kult" på den tiden. Denne bloggen har jeg hatt i litt over ett år, og jeg føler vel at det var da jeg opprettet denne at jeg begynte og ta blogging mer seriøst. 

Hvilke blogger leser du? Åh, det er mange! Jeg er ofte innom de jeg er venn med på blogg.no også leser jeg noen på topplista. Orker ikke å ramse opp alle nå, så jeg kan heller lage et eget innlegg om det, hvis dere er interessert?

Hva inspirerer deg? Alt fra kjendiser til folk jeg ser på gata!

Si tre positive ting om deg selv. 
-Jeg er til å stole på.
-Jeg er veldig bestemt og lar meg sjelden påvirke av andre. 
-Jeg er snill, haha, lol. 

Hvor mange ganger har du vært i utlandet? Ikke så veldig mange ganger faktisk, tror det er 6 ganger cirka.

Hvilke land har du vært i? USA, England, Bulgaria, Sverige og Danmark. 

Hva skal du gjøre på nyttårsaften? Jeg har ikke planlagt noe spesielt, så vi får see. 

Dine top 3 favorittsanger + Hvorfor? Åh, det er et vanskelig spørsmål, jeg har alltid tusen favoritter på en gang. Men akkurat nå må nok favorittene bli "on my mind" med Ellie Goulding, "company" med Justin Bieber og "I love you" med Little Mix. 

Dine beste fototips? Jeg er absolutt ikke noen ekspert, men det jeg tenker mest over når jeg tar bilder, er lys. Jeg liker best lyse og klare bilder, og tar bare bilder til bloggen i godt dagslys. Det verste jeg vet er når bildene blir mørke og kornete. Jeg bruker heller aldri blits, da jeg synes man får en litt "mykere" effekt uten den. En annen ting som kan være lurt å tenke over, er bakgrunnen. Hvis du tar bilder inne, prøv å ha en enklest mulig bakgrunn uten for mye rot og ting i bakgrunnen. Det samme gjelder ute. Bare pass på at ikke bakgrunnen stjeler fokus fra personen i bildet. Alt dette er jo så klart smak og behag, men det er hvertfall slike typer bilder jeg liker best. 

Hvordan er det å gå på danselinjen? Er det godt miljø mellom danserene osv? Jeg elsker danselinja og angrer ikke et sekund på at jeg begynte der. Å gå vanlig studiespesialisering hadde nok blitt ganske tungt for meg, med tanke på hvor skolelei jeg er. Det er så deilig å få drive med noe jeg virkelig liker i skoletiden og ikke bruke all tiden sittende på en stol i et klasserom. Så klart er det litt slitsomt inni mellom, siden vi på en måte får dobbelt opp med karakterer og slikt. Men det er helt klart verdt det! Og ja, jeg synes det er et veldig godt miljø mellom danserene!

Favorittplagg? Hm, det må nok bli svarte skinny jeans. Dere har vel fått med dere at jeg er ganske glad i de, hehe. Men de passer liksom til alt!

Forhold til alkohol og rus? Jeg har ikke noe forhold til det. 

Hvordan går det på skolen? Trivest du? De siste ukene har vært veldig tunge siden vi har hatt fullt opp med prøver, høstfest og danseforestilling. Siden jeg går på danselinjen blir det jo litt dobbelt opp av og til, men nå begynner ting heldigvis å roe seg ned litt. Når det kommer til hvordan det går sånn på skolen sånn generelt, må jeg ærlig innrømme at jeg er dritlei. Jeg har ikke så mye motivasjon til å gi en ekstra innsats i noen fag akkurat nå og ser veldig frem til den dagen jeg er ferdig på videregående. 

Hva gjør du før du legger deg? Ikke så mye spesielt egentlig. Jeg dusjer, spiser kvelds og bare slapper av. 

Har du kjæledyr? Ja, jeg har en hund som heter Lotta!

Hva er dine tanker angående terroret i Paris? Jeg synes det som har skjedd er helt grusomt og fikk sjokk da jeg hørte om det. Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen kan få seg til å gjøre noe sånt. Altså, hva foregår egentlig opp i hodene til disse terroristene? Har de egentlig følelser i det hele tatt? Åh, jeg blir så frustrert. Det er så fælt å tenke på alle livene som plutselig gikk tapt og alle som mistet noen de var glad i. Hele greia er bare så forferdelig. Vi lever i en syk verden, det er hvertfall sikkert. 

Hva er dine drømmer? Jeg vil så klart få meg en god utdanning og en jobb jeg trivest med og tjener godt på. Også drømmer jeg om å reise verden rundt og oppleve andre land og kulturer. Jeg har syykt lyst til å flytte til et annet land, hvertfall for en liten periode. 

 

Noe mer dere lurer på?


14:28 | 25.07.2015

spørsmålsrunde om språkreisen

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne ha en spørsmålsrunde om språkreisen jeg var på ifjor, og det kan jeg kan jeg selfølgelig! Så hvis det er noe dere lurer på angående det, er det bare å legge igjen en kommentar. Svarene kommer i et eget innlegg så fort som mulig. Spør i vei!

//bilder fra tumblr


21:02 | 03.11.2014

ukens spørsmål #1

Hvilke blogger leser du? Har ikke så mange blogger jeg leser fast, er ofte innom de bloggene jeg er venn med her på blogg.no og de på topplista. Men sånn ellers er favorittene mine krisssy, wossa, l0ve og auroramohn. 

Hvor får du inspirasjon til stilen og antrekkene dine? Overalt! Fra kjendiser, andre bloggere, tumblr osv. Vil du forandret noe med deg selv? Jeg har mange ting jeg misliker med meg selv, men hallo, hvem har vel ikke det? Men en ting som er sikkert er at jeg hadde aldri villet forandre noe på utseendet mitt. Jeg liker foreksempel ikke nesa mi så godt, men jeg hadde aldri villet operert den. Synes alle burde bli flinkere til å akseptere utseende sitt. Alle er perfekte på hver sin måte. Klisje, men sant. 

Har du dyr? Ja, har en hund.

Favoritt årstid? SOMMER, helt klart. Sol, varme, ferie, sommerklær. Ahh det beste som finnes!! Synes høst og vinter er så trist. Det eneste positive med vinteren i mine øyne er jula. Har jeg fortalt dere hvor mye jeg gleder meg til jul forresten?? Klarer nesten ikke vente til desember!! 

Hvor lenge har du blogget? Denne bloggen har jeg kun hatt i noen måneder. Men opprettet min første blogg i 6.klasse og har siden det blogget litt av og på.

Hvilken mobil har du? Iphone 5s i gull

Hvorfor startet du å blogge? Fordi jeg har lyst å ha et sted jeg kan skrive og dele bilder og inspirasjon!

Hva liker du best av sjokolade og potetgull? Helt klart sjokolade! Elsker sjokolade over alt på jord.

Hvor i verden ville du dratt om du kunne reist en plass akkurat nå? Hmm.. Er så mange steder jeg har lyst til å dra, men tror det måtte blitt Hawaii. Har såå utrolig lyst dit. Herreguuud..


Se på det her da!!!

Hva ønsker du deg til jul? Jeg har ikke noe store ønsker egentlig, det er vel mer småting som klær, sko og sminke. Kan sikkert lage et eget innlegg om det hvis dere vil?

Er du et hunde eller katte menneske? Hmm.. litt begge deler tror jeg. 

Hva inspirerer deg innen blogging? Mest andre blogger, men jeg kan få ideer og inspirasjon til blogg-innlegg over alt egentlig.

Er du sjenert ovenfor nye folk du møter? Jaa, det er jeg. Det tar litt tid før jeg føler meg helt komfortabel med nye folk, men hvis du først blir kjent med meg er jeg ikke sjenert i det hele tatt!

♥Noe mer dere lurer på?

Følg meg gjerne på instagram @eline.fl (link i sidemenyen)


hits